Miejscowki Warszawa
-
- Kontakt:
Miejscowki Warszawa
Podajcie prosze jakies miejscowki w Warszawie. Zarowno dla zaawansowanych jak i poczatkujacych rowerzystow:) Bede wdzieczny.
Do tej pory znalazlem jedynie kilka:
Kazoory (4x i dirt na dole)
W okolicach Dolnej jeden zjazd z kilkoma hopkami i dirt na dole
PeKiN (murki, schodki itp)
Agrykola
Do tej pory znalazlem jedynie kilka:
Kazoory (4x i dirt na dole)
W okolicach Dolnej jeden zjazd z kilkoma hopkami i dirt na dole
PeKiN (murki, schodki itp)
Agrykola
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
hehe jest jeszcze bartycka i tor motocrossowy (wal miedzeszynski) ale ten to kicha dla bika :|
w radosci/miedzylesiu jest jedna miejscowka niech rufus sie wypowie dawno tam nie bylem
a w falenicy u nas jest kilka malutkich (takie tycii tyci) hopki, dwie wieksze i drop northshoerowy. ale w to lato przybedzie duuuzo :D
no to tyle chyba, no schodki na starowce,
przy tarasie widokowym na starowce snowboardowka :D
a na karowej to i bez wybicia mozna dropa skoczyc.
a no i jeszcze na goclawiu ponoc jest ale to to nie wiem bo nie bylem :D
w radosci/miedzylesiu jest jedna miejscowka niech rufus sie wypowie dawno tam nie bylem
a w falenicy u nas jest kilka malutkich (takie tycii tyci) hopki, dwie wieksze i drop northshoerowy. ale w to lato przybedzie duuuzo :D
no to tyle chyba, no schodki na starowce,
przy tarasie widokowym na starowce snowboardowka :D
a na karowej to i bez wybicia mozna dropa skoczyc.
a no i jeszcze na goclawiu ponoc jest ale to to nie wiem bo nie bylem :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
około 20 miejcówek jest opisnaych (wraz z dojazdem) na www.dirtjump.prv.pl
-
- Kontakt:
w miedzywiesiu jest miejscowka - tor w wyschnietym jeziorku. mamy sporo dualowych hopkuf, do tego niezle northshory. ciagle rozbudowywujemy sie :). w dodatku legalne to wszystko. niedaleko sa tez dirty. poza tym zajebiste towarzystwo... w tym ja :P. zapraszam na czarniaka :}
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
ano wlasnie, w ogole ten park kolo jutrzenki jest jednym wielkim brykowiskiem. sporo schodkow roznej wielkosci, dobre miejsce na postawienie roznych wybic czy innych pierdolek ;)
w ogole to chyba wezme sie wybiore do kabackiego i znajde jakies dobre miejsce na kilka hopek dla calkowitych begginerow. przeciez z moimi "umiejetnosciami" nei bede sie pchal na Kazoore bo jeszcze sie zabije ;)
w ogole to chyba wezme sie wybiore do kabackiego i znajde jakies dobre miejsce na kilka hopek dla calkowitych begginerow. przeciez z moimi "umiejetnosciami" nei bede sie pchal na Kazoore bo jeszcze sie zabije ;)
www.mushroomhead.prv.pl