finger bike'a
ja mam do opylenia jednego finger bika z rajderem albo dla chentnych moge go odinstalować ;) jakby co to foty na meila pisak chętni toxik8@wp.pl
no ride no live
drożdżu, ja mam właśnie takiego bmxa (identycznego) :P Fajna zabawka, ale na krótko. Pobawić się można jakiś czas, potem się nudzi i leży sobie na półce.. Naprawdę, to tylko takie pierwsze wrażenie, że "bym zrobił nsa, albo dirt, będę ciskał tricki i w ogóle", ale jak się już go ma, to entuzjazm szybko mija... Tricków łatwo się nauczyć więc szybko odstawia się go a bok, jednak warto nawet dla tych 2-3 dni mieć :) Zawsze po jakimś czasie można wrócić do jady na nim :)
Dość pytań teraz czekamy na podpwowiedzi mój @ to brzunio666@02.pl prosze wysyłac foty bików jaby ktoś chciał opylić
Kurde ja tez mam zamiar cos sobie zrobic takiego. Mam troche czesci z takiego bmx jak na tej aukcji. Bo mi sie rama i korba polamala :D od grindow. Tylko nie mam zielonego pojecia skad wziasc material na rame. I jak zrobic korbe. Z korba myslalem, ze zrobia ja za starej szprychy DT. I bedzie 1 pc ;] Moze cos z tego wyjdzie, a powinna wyb w miare mocna.
Ssij pento