Help Podkręcanie kompa
Help Podkręcanie kompa
Witam
Mam problem chce podkręcić kompa a konkretnie procka celeron 1,7 Ghz na płtcie asrock pe pro-ht
wersja biosu to AmiBios Version 3.31a umiem podkręcać ale jest zablokowany na podkręcanie da radę odblokować ?
Pozdrawiam
Mam problem chce podkręcić kompa a konkretnie procka celeron 1,7 Ghz na płtcie asrock pe pro-ht
wersja biosu to AmiBios Version 3.31a umiem podkręcać ale jest zablokowany na podkręcanie da radę odblokować ?
Pozdrawiam
http://patryko33.pinkbike.com/
Zeby podkrecac to musisz miec dobra glowna do O/C
Mialem AS-Rocka - i osobiscie nie polecam do podkrecania... najlepiej jakiegos Gigabyte, DFI, Asusa, Msi lub Abita (mam i polecam) , potem dobre ramy i zasilacz... to sie tylko wydaje, ze podkrecanie jest latwe ... no i zalezy tez od procka czy jest podatny na podkecanie :) moglbym wymieniac w nieskonczonosc ktore sa a ktore nie, ale nie ma po co ;)
-> bedziesz mial problem z podkreceniem procka ;)
a osobiscie polecam tweak.pl i na forum
Mialem AS-Rocka - i osobiscie nie polecam do podkrecania... najlepiej jakiegos Gigabyte, DFI, Asusa, Msi lub Abita (mam i polecam) , potem dobre ramy i zasilacz... to sie tylko wydaje, ze podkrecanie jest latwe ... no i zalezy tez od procka czy jest podatny na podkecanie :) moglbym wymieniac w nieskonczonosc ktore sa a ktore nie, ale nie ma po co ;)
-> bedziesz mial problem z podkreceniem procka ;)
a osobiscie polecam tweak.pl i na forum
psycho144zwłaszcza że Tweak juz nieistnieje :D teraz jest PurePC ;]
pozatym imo najlepsze forum to www.egielda.com.pl/forum :)
purepc (tweak) imo troche zeszło na psy.
pozatym imo najlepsze forum to www.egielda.com.pl/forum :)
purepc (tweak) imo troche zeszło na psy.