truvativ boxguide - zwykły a iscg

Kontakt:

truvativ boxguide - zwykły a iscg

Post autor: Profil »

witam, mam pytanie czym sie różni ten napinacz ze zwykłym mocowaniem pod miske suportu od tego pod iscg? czy ten pierwszy da sie zamocowac pod iscg?
bo przeciez ten co jest mocowany pod suport tez ma te dziurki takie jak w iscg wiec gdyby dac dłuższe troche srubki to chyba by dało rade nie?
Kontakt:

up
spectomo
Kontakt:

Post autor: spectomo »

nie..bo w wersji iscg jedna z blach ma wieksza srednice wewnetrzna otworu supportu niz wersja pod support , gdyz umozliwia to wsadzenie napinacza na mufe supportowa
a śrubki sa troche dłuzsze
Ale mozesz zwyklego przerobic na iscg za pomoca rozwiercenia otwornicą
Kontakt:

hmmm a to MUSI byc tak nałożone na mufe? nie starczą dłuższe śrubki?
biker90
Kontakt:

Post autor: biker90 »

Ten napinacz w wersji ISCG jest wogóle droższy i to dużo. Np na rowerowy.com ten napinacz wersja pod suport to coś około 150 zł a pod ISCG grubo ponad 300 zł. Kup wersję pod suport bo da się go założyć do każdej ramy a ISCG tylko do tej która ma specjalne otwory. Miałem taki napinacz ale nawet go nie założyłem tylko od razu sprzedałem z racji tego że rama mi pękła i musiałem kupić nową. Ale napinacz wyglądał solidnie, dobre wykonanie tylko ciężki. Wiele osób go używa i na pewno go Tobie poleci.
ODPOWIEDZ