pike 409,czysie nada
Pike jest świetnym widelcem dopóki sie nie połamią dolne lagi na podkowie....koszt mowych to 800 zeta . a osobiście widziałem dwa tak załatwione, w tym jeden naprawdę niekatowany. Zaraz powiecie , że Papież zaliczył Pikem dziobaka i ramę pogiął a amor wytrzymał, pogratulować szczęścia! pike jest fajny do All-Around , bo do tego został stworzony, moim zdaniem do hardcoru sie nie nadaje
https://www.facebook.com/brodacimechanicy
jak również Marcoków.......... ;) Pike to fajny wideł ale...... no na serio ten z Toronto połamany nie dostał za bardzo w dupę.....pozatym RS za dużo wymaga uwagi i serwisowania w/g mnie.No nie jestem fanem RS i już! :) takie zboczenie....
http://funbike.pl/photogallery.php?photo_id=42
polecam nalepke przy napisie ORANGE hahahah PEACE !!!!
:D
http://funbike.pl/photogallery.php?photo_id=42
polecam nalepke przy napisie ORANGE hahahah PEACE !!!!
:D
no świetna argumentacja, miałeś go choć w ręku nie mówie już o tym czy go rozbierałeś?! Skoro mówisz o plastikowych bebechach to tez bardzo ciekawe(a tak wogule to masz ty zielone pojęcie co znaczy słowo plastik, masz pojęcie o tworzywach sztucznych?) pewnie nie bo tak bys wiedział, że zastosowanie odpowiedniego jest lepszym rozwiązaniem niż jakiś metal.
Szyszeq tak mnie zaje wukr.wjają takie cioty jak ty. Przez takich jak ty te forum chu.j strzela!
Skoro już napisałeś z plasteliny proszę o pokazanie paluszkiem które elementy są z plasteliny lub wiotkie. Pokaż mi tez amora który nie pierdzielnie jak kierwonik to worek kartofli:/
Wujekeman niewiem, czy wiesz ale osobiscie byłem przy fakcje jak gościu przyeszedł z rowerkiem Scotta w którym się okazało, że wspaniały FOX36 jest rozkurowiony w środku i co lepsze był to już 3 nie działający FOX. Poztym po przejechaniu się na cudownym foxie 36 mam mieszane uczucia bo niechodzi na tyle lepiej, zeby płacić za niego prawie 2x tyle co za Pike. Ciekawe co FOX sprzeda w Polsce jak pojawią się już RS Lyrik i TOTEM!
Co do serwisowania to każdy amor wymaga serwisowania. A to, że producent pisze co 100h anie np co 50h to można sobie w .... wsadzić bo to czy wymaga serwisu zależy od warunków jazdy i sposobu. A tak poztym to przykładny FOX jest jeszcze droższy i gorszy w serwisie niż RS!
Szyszeq tak mnie zaje wukr.wjają takie cioty jak ty. Przez takich jak ty te forum chu.j strzela!
Skoro już napisałeś z plasteliny proszę o pokazanie paluszkiem które elementy są z plasteliny lub wiotkie. Pokaż mi tez amora który nie pierdzielnie jak kierwonik to worek kartofli:/
Wujekeman niewiem, czy wiesz ale osobiscie byłem przy fakcje jak gościu przyeszedł z rowerkiem Scotta w którym się okazało, że wspaniały FOX36 jest rozkurowiony w środku i co lepsze był to już 3 nie działający FOX. Poztym po przejechaniu się na cudownym foxie 36 mam mieszane uczucia bo niechodzi na tyle lepiej, zeby płacić za niego prawie 2x tyle co za Pike. Ciekawe co FOX sprzeda w Polsce jak pojawią się już RS Lyrik i TOTEM!
Co do serwisowania to każdy amor wymaga serwisowania. A to, że producent pisze co 100h anie np co 50h to można sobie w .... wsadzić bo to czy wymaga serwisu zależy od warunków jazdy i sposobu. A tak poztym to przykładny FOX jest jeszcze droższy i gorszy w serwisie niż RS!
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
taa , może i tak , ale ja swojego DJ 2003 nie rozbierałem od 3 lat .....nic nie cieknie , chodzi zajedwabiście.
A KAŻDY RS jakiego widziałem , od Duków, Psylo przez Pike i Boxxery cieknie na uszczelkach prędzej czy później
A na fotce chodziło mi nie o Foxa tylko o SUCK COCK ;)
A Lyric i Totem to nie będa niby 2X droższe od Pika ?
A KAŻDY RS jakiego widziałem , od Duków, Psylo przez Pike i Boxxery cieknie na uszczelkach prędzej czy później
A na fotce chodziło mi nie o Foxa tylko o SUCK COCK ;)
A Lyric i Totem to nie będa niby 2X droższe od Pika ?
Tylko szkoda że trzeba za tę twardszą sprężyne dopłacić.... powinni dawać do wyboru jak kupujesz amora .
A co do kiślu to napewno olej nie jest czysty , ale wszystko działa jak na początku.........
DJ i Pike są to amory do dwóch odmiennych zastosowań więc rzeczywiście nie ma co porównywać pracy.
A co do kiślu to napewno olej nie jest czysty , ale wszystko działa jak na początku.........
DJ i Pike są to amory do dwóch odmiennych zastosowań więc rzeczywiście nie ma co porównywać pracy.
No własnie dobre 80% kupuje na allegro i nie ma takiej możliwości jak kupujesz od Harfy i się o to upomnisz to masz:P
Heh co do kiślu, to wydaje ci się że działa jak na początku, bo przecież nie brudzi się odrazu tylko stopniowo i się przyzwyczajasz. Zmień a zobaczysz.
A ja dalej czekamSzyszeQ na twoją argumentacje podpartą dowodami, chcę zobaczyć plastikowe lub plastelinowe golenie itd!!
Heh co do kiślu, to wydaje ci się że działa jak na początku, bo przecież nie brudzi się odrazu tylko stopniowo i się przyzwyczajasz. Zmień a zobaczysz.
A ja dalej czekamSzyszeQ na twoją argumentacje podpartą dowodami, chcę zobaczyć plastikowe lub plastelinowe golenie itd!!
Czarnuch =]
no i jeszcze busterek taki troszeczke.. słabawy :) i wgle mnie troche smieszy twoj tekst :0
niewiem o co ci z tym chodzilo no ale spoko ;) ja mowie o wnetrzu... poco komu 89743584 regulacji jak i tak połowa z nich samoczynnie sie odkreca :)Czarnuch pisze:plastikowe lub plastelinowe golenie itd!!
no i jeszcze busterek taki troszeczke.. słabawy :) i wgle mnie troche smieszy twoj tekst :0
jakie mam ci dac dowody? moze ci mam przesłac jakiś rozjebay tłumik na E-maila... ? ehhCzarnuch pisze: ja dalej czekamSzyszeQ na twoją argumentacje podpartą dowodami,
piszesz
to chyba jasno brzmi kurwa nawet nie wiesz co piszesz. Tak proszę o pokazanie uszkodzonego tłumika Pike-a 426,456 i nie uznanej gwarancji(takie były w Harfie), również proszę o zdięcia pękniętych nie po dziobaku itp. dolnych goleni ewentulanie podkowy tych modeli z nie uznaną gwarncją! Poztym nie wiem czy wiesz, że modele 06 miały przeprojektowany booster. Zresztą ty napewno rozbierałeś i widziałeś pęknięte podkowy, tłumiki itd. w setkach sztuke hahahah kurfa żałosneSzyszeQ pisze:PIKE.... MUHAHAHAHHAHAAAAA i tyle mam do powiedzenia o amortyzatorze z plasteliny z plastikowymi bebechami :P
a to zabawne bo raptem masz regulacje tłumienia powrotu i kompresji oraz(floodgate, raz ustawiony nie ruszany) + regulacja skoku ot kurfa wiele. W każdym pożądnym amorze masz tyle. NP Sherman regulacja tłumienia powrotu, kompresji i skok. ehhh szkoda......SzyszeQ pisze: ja mowie o wnetrzu... poco komu 89743584 regulacji jak i tak połowa z nich samoczynnie sie odkreca :)
SzyszeQ popraw bledy, a pozniej zacznij pisac na forum. Tak tlumik mc jest z jakiegos tworzywa, ale zaraz? Poco mialbym byc chocby z alu skoro te dziury maja tylko sluzyc przeplywowi oleju? Regulcja? Sa dwie uzyteczne i floodgate ktorego mozna nie uzywac. Toz to najebalo w **** za duzo bo elo rap 66 vf nie ma zadnej. Co do serwisowania kazdy amor trzeba serwisowac. wujekeman aniby cieknacego marcoka nie widziales? Bo ja juz pare widzialem. Za 800 zl nie da sie kupic lepszego amora niz pike. Sa lepsze amory od niego nie jest najlepszy nie jest pozbawiony wad, ale zaden nowy amor za tyle kasy nie jest ani mocniejszy ani nie dziala lepiej. Wiec skonczcie *********. Pozdro.
Ssij pento
taki burdel o glupi amortyzator, kazdy w koncu sie polamie itd (nie liczac monstera:))
ile ludzi tyle amortyzatorow, guscikow, stylow jazdy i poziomow techniki
dla kazdego cos dobrego, juz bylo milion sporow na tym forum i nigdy nikt nie doszedl do ugody wiec po co ciagle sie klocicie co jest lepsze?
peace ludu
ile ludzi tyle amortyzatorow, guscikow, stylow jazdy i poziomow techniki
dla kazdego cos dobrego, juz bylo milion sporow na tym forum i nigdy nikt nie doszedl do ugody wiec po co ciagle sie klocicie co jest lepsze?
peace ludu
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Spokojnie możesz kupić tak owego PIKE 409.
Sam mam takiego w Konie Stinky DeeLux z 2005 roku i jeździ się naprawdę super. Amortyzator wybiera leżące liście, ma naprawdę działającą regulację tłumienia, jest sztywny, podoba mi się rozwiązanie z tą ośką. Koło naprawdę łatwo i szybko można wyjąć. Ogólnie amortyzator polecam. Nie mam z nim najmniejszych problemów.
Sam mam takiego w Konie Stinky DeeLux z 2005 roku i jeździ się naprawdę super. Amortyzator wybiera leżące liście, ma naprawdę działającą regulację tłumienia, jest sztywny, podoba mi się rozwiązanie z tą ośką. Koło naprawdę łatwo i szybko można wyjąć. Ogólnie amortyzator polecam. Nie mam z nim najmniejszych problemów.