Klasyka Freeridu
-
- Kontakt:
Klasyka Freeridu
Siemka jestem ciekaw jaki film jest dla was najlepsza rowerowa produkcja jaka sie ukazala na swiecie dotychczas jak dla mnie kranked 2 albo genesis
a dla was??
a dla was??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak dla mnie:
1. Cała seria Kranked (z wyszczególnieniem cz.4)
2. Red Bull Rampage
3. Collective/Roam
4. Ride to the Hills
5. Double Down
6. NSX
NWD niezły jest ale to taka troche komercja i reklama firm takich jak marcok kona Rockymountain
1. Cała seria Kranked (z wyszczególnieniem cz.4)
2. Red Bull Rampage
3. Collective/Roam
4. Ride to the Hills
5. Double Down
6. NSX
NWD niezły jest ale to taka troche komercja i reklama firm takich jak marcok kona Rockymountain
www.sap.end.pl - "JEAN FRANCOIS GOTUJE BURRITO"
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
1. Kranked 4 był pierwszym filmem rowerowym jaki obejrzałem. Widać, że bez wielkiej kasy, ale za to z tym "czymś" a może to poprostu mój sentyment... ( a Zebrahead - "I am" i kawałku jazdy w Quebeck nigdy nie zapomnę :)
Ale zaraz za nim - NWD1 - za na prawdę ostrą jazde i świetną muzykę. W ogóle NWD aż do 4 jest świetne. Od 5 brakuje mu czegoś... jakiś miękki się zrobił NWD.. może to przesiadka na lekkie fulle, tailwhipy i 360 z dropów...
No i wryły mi się w pamięć dwie rzeczy - z Collectiva - część gdy jeżdzą wśród takich zielonych traw i ta muzyka :) Oraz z Roam - zjazd w Whistler... mega :)
Ale zaraz za nim - NWD1 - za na prawdę ostrą jazde i świetną muzykę. W ogóle NWD aż do 4 jest świetne. Od 5 brakuje mu czegoś... jakiś miękki się zrobił NWD.. może to przesiadka na lekkie fulle, tailwhipy i 360 z dropów...
No i wryły mi się w pamięć dwie rzeczy - z Collectiva - część gdy jeżdzą wśród takich zielonych traw i ta muzyka :) Oraz z Roam - zjazd w Whistler... mega :)
[S] Manitou Stance Static 80mm, koło BFR24" 48H, 14mm, bdb stan. na PW pisać