okrecajaca sie sruba od suport i klocki?
okrecajaca sie sruba od suport i klocki?
elo. mam taka sprawe. otoz podczas jazdy odkreca mi sie sruba od suportu i wypada mi lewe ramie korby ( jak nie poczuje odkrecania sie sruby) i moje pytanie jest takie: co mam zrobic? przykrecam srube na maksa a ona i tak sie odkreca.
a drugi moj problem jest taki:
mam hebel hfx-9 i jak pojezdze kilka godzin to hebel jak hamuje to strasznie trzeszczy, wtedy zdejmuje klocki i przecieram papierem sciernym i jest ok, ale nie chce mi sie tego robic co dziennie, wiec co? klocki mam do wymiany?
jak tak to jakie polecacie? takie do 60z-70zl najlepiej.
pozdro
a drugi moj problem jest taki:
mam hebel hfx-9 i jak pojezdze kilka godzin to hebel jak hamuje to strasznie trzeszczy, wtedy zdejmuje klocki i przecieram papierem sciernym i jest ok, ale nie chce mi sie tego robic co dziennie, wiec co? klocki mam do wymiany?
jak tak to jakie polecacie? takie do 60z-70zl najlepiej.
pozdro
-
- Kontakt:
jezeli bedziesz rower normalnie uzywal to sruba znowu sie odkreci i nie ma mowy o zapieczeniu, w twoim wypadku to ramie korby pewnie pracuje, wiec i sruba bedzie wychodzic.
co od drugiego pytania, tez to mam w tym samym hamulcu i jakos specjalnie mi to nie przeszkadza, a jak juz chce sie tego pozbyc to poprostu przemywam hamulec woda z weza ogrodowego i jest gitara, piszczy bo sie nie milosiernie brudzi w tych warunkach, to nie to co latem ;]
co od drugiego pytania, tez to mam w tym samym hamulcu i jakos specjalnie mi to nie przeszkadza, a jak juz chce sie tego pozbyc to poprostu przemywam hamulec woda z weza ogrodowego i jest gitara, piszczy bo sie nie milosiernie brudzi w tych warunkach, to nie to co latem ;]
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
-
- Kontakt: