chciałem tylko sie dowiedziec co o tym myslicie :) no bo mozna wyciagnac wnioski taki ze połowa opini jest w podobnym stylu i ktos sie np chwali (zmysla) czego on to nie połamał.
Podobnie jak amortyzatorów 66 miałem ich chyba z 8, wszyzdkie złamałem w pierwszych dmniach urzytkowania, skacząc z około 25 metrowych dropów. Códem ónikłem śmierci... nikomu nie polecam ram SC"
Jakies dziecko sobie jajczy poprostu..niech admin usunie ta ocene ze sprzetowni....takich gówniarzy to powinni banowac na rok..tylko utrudniaja zycie czlowiekowi...pisze takie bajki i ktos sobie jeszcze pomysli ze to prawda..ehh.. zal.pl
greenman jestem za. ktos przeczyta i pomysli ze to jakis zawodowiec co dropy 25m atakuje i ze jest zarabisty. a to teraz juz sam bede uwazał na takie opinie bo to bzdura a czasami nawet rozróznic ciezko;/
Kuba Kosiba Gorlice Czas użytkowania: 1 - 30 dni
Podobnie jak amortyzatorów 66 miałem ich chyba z 8, wszyzdkie złamałem w pierwszych dmniach urzytkowania, skacząc z około 25 metrowych dropów. Códem ónikłem śmierci... nikomu nie polecam ram SC
ta jasne 8 , 66 polamal w pierwszych dniach uzytkowania i skacze z 25 metrowych dropów i cudem uniknał smierci . Chłopak jest bardzo hard core'owy =/
adrian99tego na sprzętowni jest wiele a do tego jest w dziale "uwagi do dh-zone" specjalny temat masz tu linka http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=24633 i umieść to tam a nie zaśmiecasz forum bezmyślnością jakiejś osoby