Wasz ulubiony Freerider - ankieta
everku dziecko... to wg ciebie kazdy kto nie jezdzi w szmatach to lanser? niektorzy ludzie maja styl, a nawet czasem klase i poczucie wlasnej wartosci i tego nie zabronisz innym.
a co do umiejetnosci Wojtka to sa b. wysokie, ale coraz wiecej osob zbliza sie do niego, co mnie ogromnie cieszy bo bedzie wieksza konkurencyjnosc w naszym kraju (oczywiscie papiez tez jest lanserem bo jezdzi dla diversa?).
a co do umiejetnosci Wojtka to sa b. wysokie, ale coraz wiecej osob zbliza sie do niego, co mnie ogromnie cieszy bo bedzie wieksza konkurencyjnosc w naszym kraju (oczywiscie papiez tez jest lanserem bo jezdzi dla diversa?).
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
zacznijmy od poczatku ... czemu akurat wojtek ma byc najlepszy ? on ledwo backflipa robi !!! co on tam umie ? Can can'a , 360 , no footy , no handy , xup , barspin itp .. przeciez to nie jest znowu tak duzo ? dropy sadzi max 3m ! po co mu taki dobry rower? w zupelnosci dragstar + jakis juniorek by mu wystarczał .. no ale to jego sprawa jaki ma rower ... wiec tego sie juz nie czepiam .. kazdy ma swoje zdanie, po co mam mowic ze wojtek jest najlepszy , jak nie jest !
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=167637732 Kupcie - slynna ramka evera
Funbox chcialbym zauwazyc ze Wojtek jako pierwszy wykrecil 360 z dropa w Polsce i jako jedyny robi double nfcc... a co do flipa to czesto z nim jezdze i robi coraz lepszego...
a tak niezaleznie od wszystkiego to takie gadanie kto jest najlepszy i ankiety takie jak ta sa moim zdaniem bez sensu zeby nie powiedziec glupie ;P
a tak niezaleznie od wszystkiego to takie gadanie kto jest najlepszy i ankiety takie jak ta sa moim zdaniem bez sensu zeby nie powiedziec glupie ;P
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
1 Bender
2 R. Burdoun czy jakos tak -ten co w nwd 7 na koncu był :D
3 Aaron Chase
Funbox Wojtus nie skakał z mini hopki tylko z dropa a to troche co innego . a co do jego poziomu to jest naprawde dobry :) w sumie cięzko porównac wojtka do papieza kazdy jezdzi po swojemu i kazdemu cos wychodzi lepiej cos gozej . Gdyby u mnie w miescie ten sport był bardziej rozwiniety to do Polskiej czołówki dołączył by prawdopodobnie Michu (360 z dropa leciał jakis rok wczesniej niz Wojtus i niewiele brakowało a by sie udało ale sprzet nawalił- na Pinku jest 1 zdjecie chyba)
2 R. Burdoun czy jakos tak -ten co w nwd 7 na koncu był :D
3 Aaron Chase
Funbox Wojtus nie skakał z mini hopki tylko z dropa a to troche co innego . a co do jego poziomu to jest naprawde dobry :) w sumie cięzko porównac wojtka do papieza kazdy jezdzi po swojemu i kazdemu cos wychodzi lepiej cos gozej . Gdyby u mnie w miescie ten sport był bardziej rozwiniety to do Polskiej czołówki dołączył by prawdopodobnie Michu (360 z dropa leciał jakis rok wczesniej niz Wojtus i niewiele brakowało a by sie udało ale sprzet nawalił- na Pinku jest 1 zdjecie chyba)