Czy ktoś próbował do dj street wsadzić podkowę na 26 i wie gdzie można taka znalesc albo czy te od starych bomberow pasuja?Czy ktoś próbował przełożyćyc górne lagi z korona od stanca albo blunta do dj? Czyli czy ktos robil cos w tym stylu: http://www.pinkbike.com/photo/1183229/
co do podkowy to ciezko bedzie dopasowac z innego amora , najlepiej dorobic jakas w **** masywna ,a co do wsadzania gornych goleni z korona od stanca do dj street-a jest bez sensu ,poniewaz stance maja slabsza korone tzn. sterowke i pewnie by szybciej sie jebalo, lepiej juz by bylo rokminic gorne lagi od shermana jak by pasowaly , wtedy byl by set nie do zajechania ;d
a pomysl calkiem zajebisty
Alxnie no kurwa zaraz nie wytrzymam czy to forum debili czy jak? Chłopak chce się dowiedzieć z ciekawości a ty ******** z czymś takim wyskakujesz jesteś żałosny !! Naprawdę dh-złom to jeden wielki syf przez użytkowników takich jak Alxpozdrawiam
p.s do moderatorów możecie mi słać ostrzeżenia ja i tak mam to gdzieś
p.s 2 hehe słowo k.retyn jest ocenzurowane
Alx
Milion razy było już powtarzane, że jeżeli temat z jakiegoś powodu Ci nie odpowiada i nie masz nic sensownego w nim do powiedzenia to nie piszesz nic.
Bardzo prosta zasada, ale niektórym ciężko chyba to zrozumieć.
hmmm w sumie to od dawna wiadomo bylo ze d-street mial podobne lagi jak DJ i drop-off.. ale ze gold label ? hmmm jestem "mile" zaskoczony :) w sumie to fajny MIX no i szczerze mowiac z deczka sztywny bedzie ... a masa swoja droga :P
fajna kombinacja bo manitou na koronie pekniete sie chyba zadko zdażają a dół rozkrecalny same plusy:) a waga:)bez komentarza pewnie z ta koroną jest lzejszy niz normalnie
kiedyś tu na forum ktos dał linka do monstera z czarnymi goleniami ale nie umiem tego znaleźć, a co do tego dj to mój kolega jacuś robił cos podobnego, mianowicie wzmocnił duro ;) http://www.pinkbike.com/photo/762389/
Liwcio WOW stary niezly patent... serio.. zapytaj sie kumpla jak to sobie radzi i skad wogole taki pomysl... heh to bedzie pewnie nowy trend tuningu duro... potem bedzie DURO DJ 1 QR20 HSCV i RC2X a do tego U-Turn i Pegi.... heh nie no zarcik... ale pomysl przedni.. jak by to sie sprawdzalo to ten pomysl moglby by sie wgryzc w kregi duro maniakow..;] PozDro
radzi?? dobrze pasowało, ta korona (z rurą i goleniami) jest od dirt jam, gwinty na korki sa takie same jak w duro, a pomysł?? kumplowi padła korona w duro, a drugi kumpel miał góre z dirt jam-a no i tak jakos wyszło :P