jezeli chodzi o rame to chyba nawet jest ok ale wywalanie na nia 700zł z tego co widziałęm to kompletna pomyłka.jest warta 300-400zł.zadne cudo.znam dwie osoby co na niej jezdza.jezdziełem chwile na jednej i jest w miare krotka .podobno urywaja sie haki to tarczy z tyłu
ja na niej może nie jeździłem ale oglądałem to prawda co mówi mmorswin krkza 700pln nigdy w życiu bym jej nie kupił nic specjalnego
EDIT:ona sprawia wrażenie takiego fun bike niż jakiejś maszyny do ostrego katowania
tez mi sie ta ramka wydaje mocna - geo zbilzony do destro ? - tak slyszalem, a podoobno mocniejsza od draga , lecz gdy ujrzalem to foto http://www.pinkbike.com/photo/1155664/ to widzze ze duro wecej wytyrzmuje od tej ramy :(((
''mało sztywna
-słaba
-niejest to rama do katowania ja bym ją nazwał bardziej do agresywnego xc
-jak rower stoi to jak nacisniesz butem na kurbe czy tam srodek suportu to rama sie autentycznie gnie... ''
Tak opinie tez slyszalem ? macie cos na obrone tej ramki ? Mam okazje za 200zł ją kupic ..
Kumpel na niej jeździ z.. 66 170 i jak do tej pory sobie zachwala- jeździ mu sie dobrze, geo jak dla mnie troche przesrane ale z widelcem 130 i mniej bylo by miodzio. Ogolnie spoko ramka, lekka, niezbyt wytrzymala. Ale za taką cene opłaca sie brać
Ja mam Marina Wildcat i nie narzekam na niego dobrze mi sie na nim jedzi mam już go rok i nic sie nie psuje :) Mam kumpli co mają Dragi i narzekają na nie strasznie ...