F-44 informacje

piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

SeraaXcena w euro jest wyzsza bo wyzsze sa tez zarobki.taka sama polityke cenowa prowadzi np santa i nie da sie ukryc ze ta polityka jest polityka dobra,bo uwzglednia zasobnosc portfela klienta.
przyklad:
v10-niemcy-ponad 11tys zlotych (3tys euro)
PL-7590zl
duncon amstaff-USA-1200zl (400usd)
PL-500pln
i tak dalej..
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
wojtek1111
Kontakt:

Post autor: wojtek1111 »

co do ceny euro to ja nie widze w tym nic złego że jest wysoka, ba nawet dobrze że jest wyższa bo wtedy firma więcej zarobi i będzie miała szanse na rozwijanie się jak należy.

Po dłuższym przemyśleniu, stwierdziłem że jak utarguje dobrą cene to kupie tą rame. Jak ktoś wyżej napisał jest taniej jak się startuje w zawodach a mam zamiar jeździć na wszystkie w tym sezonie. No i damper pewnie bym wziął avy jak mówi schodek. Ciekawe jaka wtedy będzie cena.

co do "reklamowania" zumbi przez nikoma i schodka to nie warto tego znowu ciągnąć bo i tak nic z tego nie będzie... także panowie może zejćmy z tego tematu, każdy ma swoje zdanie na ten temat i niech je trzyma dla siebie bo znowu będzie wrzucanie przez co te forum już niestety straciło.
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

mosh...na i tak ;)
rozumiem że Ty jestes od marketingu FACHOWCEM ??
czepiasz sie jakis pierdołek i jeszcze budujesz do tego otoczkę kompletnie odbiegająca od tematu F44.

co z tego że Glory zbiera dobre recenzje jak jej masa jest na poziomie 6kg i kosztuje 6500pln ??
jesli jesteś w zawodowym zespole i masz sponsora to śmigasz na tym na czym masz smigac !! Nie wybierasz sobie ramy indywidualnie.....no ale w sumie nie ma co się przepychać bo i tak wiekszość neguje coś czego i tak nie dosiądzie !!! Kazdemu zycze aby mial taki sprzęt o jakim marzy....tylko nie wszyscy chcą realizowac swoje marzenia ;((
F44 jest lepiej dopracowana niz plastikowe produkty z Tajwanu za które się płaci w sklepie 4000pln.

co do czepiania sie pisowni to tez robisz błędy jak każdy." NA razie" piszemy razem ;)

/nie znam się na damperach ale znam się na frajerach/
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
emhyr
Kontakt:

Post autor: emhyr »

hehe ja np na pewnym innym forum slyszalem ze pan mietek z mielca spawa to z podobnych rur jak ramy xc hehehehehe

a co do samej ramy to pewnie ciekawa propozycja ale napewno bym jej nie kupil bo mieszkam w srodkowej polsce i nie mam szansy na czeste pobyty w gorach
ReplaY
Kontakt:

Post autor: ReplaY »

"co z tego że Glory zbiera dobre recenzje jak jej masa jest na poziomie 6kg i kosztuje 6500pln ?? "

A nie powinno być "co z tego, ze waży 6kg i kosztuje 6500pln skoro zbiera dobre recenzje"? Co jest ważniejsze jakość jazdy i możliwości sprzętu czy wskazania wagi i portfela? Rozumiem że bronisz dobrego imienia F-44 przed atakami ale trochę się zapędzasz kolego. Naprawdę było by fajnie gdyby ktoś przystopował ten temat bo to się robi nieśmieszne już poważnie. Pozdro.
www.foesracing.com
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

emhyr pisze:hehe ja np na pewnym innym forum slyszalem ze pan mietek z mielca spawa to z podobnych rur jak ramy xc hehehehehe

a co do samej ramy to pewnie ciekawa propozycja ale napewno bym jej nie kupil bo mieszkam w srodkowej polsce i nie mam szansy na czeste pobyty w gorach
slyszales wiec nie po c ploty szerzysz , to musialy by byc kloce do XC skoro z takich rur jak zumbi sa spawane , zejdzi na ziemie i nie powtarzaj mozewszystkiego co uslyszysz ;]
www.mm-foto.pl
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

wookie85 wydaje mi sie, ze to miala byc ironia jestli nie to eh....\

ReplaY popatrz w katalog jezeli giant zlozony na bardzo lekkich czesciach wazy 19-20 kg. To jest to dobra rama do scigania sie? Poza tym schodek uzywa gianta wiec raczej co nie co o nim wie. I na dodatek dawal onim dosyc pozytywne opinie.
Ssij pento
ReplaY
Kontakt:

Post autor: ReplaY »

Sulring Schodek ma Faitha a nie Glory to chyba jest jakaś różnica prawda? Poza tym pan Atherthon jakoś ściga się na Glory i mu to wychodzi więc chyba nie jest tak źle z Giantami. Różnica w wadze ramy Glory i F-44 to coś około kilograma w najgorszym wypadku a skoro podajesz dane z katalogu to w którym jest napisane że waży "19-20kg"? Przeczytaj mój poprzedni post tam wbrew pozorom jest coś istotnego zawarte. A "na razie" pisze się "na razie" a nie jak Schodek sugerujesz razem.
www.foesracing.com
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Masa Glory na super komponentach to 20,5 kg a trzeba jeszcze dodac pedały i wymienic oponki z detkami na takie do DH więc spokojnie robi Ci się 22kg !!!!
Jeśli masa jest spoko to pewnie większość konkurencji nie zna się na składaniu rowerów bo ich masy sa między 17-18 kg ( katalogowo- co znaczy że da sie jeszcze urwac 5% )Nie rozumiem takiej polityki Gianta ??
mam dobre zdanie o maestro i o Faithcie bo przez dwa sezony nie miałem żadnych ale to kompletnie zadnych problemów z rowerem !!! 100 wypadów w dwa lata potrafi zweryfikowac...

obecnie podoba mi się Regin !! Nawet bardzo !!

Panowie zerkanie że zawodnik z czołówki światowej smiga na jakiejś ramie czy rowerku to tylko jedna strona medalu, Producenci klasy SC,IH,Giant płaca tłusto za to ze kolo wozi dupę na ich maszynach a nie odwrotnie !!! I tylko menago teamu i zawodnicy wiedzą ile zakatowali w sezonie maszyn i jakie komponenty poległy !!!!
Pamiętam jak kiedyś był opis roweru Peata który miał specjalnie robione trójkąty i rower składany był na zawody a nie na miesiące czy lata!! Jego masa oscylowała w okolicach 15kg !!!!! Co jak na Enduro jest spoko wynikiemn a w klasie DH to WYCZYN !!!!

...czy Subaru WRC to takie samo Subaru jak STI ?? czy moze za jedno WRC kupisz 30 sztuk STI ?? Pamiętajcie że kazdy zaodnik z czołowych miejsc pucharu ma robione rowery na zamówienie !!!

ReplaY..hym no fakt ;( jesteśmy tylko błedami genetycznymi...
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Spawacz666
Kontakt:

Post autor: Spawacz666 »

zakochalem sie w tej ramie ... 5 tys trzeba tez dac za vp-free (licze z damperami) ale co wybiore kiedys .. musze sie przejechac na obu .. narazie surowy wyglad kilerskiej maszyny zumbi mnie podnieca :) czy za custom rozmiar placi sie dodatkowo??????
bukkake & farmsex .... tony.pl & xnxx.com
piotrex
Kontakt:

Spawacz666vpfree i f44 to nie ta sama polka,zostalo to juz stwierdzone kilka razy...
wookie85
Kontakt:

w jakim sensie nie ta sama polka ? chodzi o przeznaczenie chyba ?
www.mm-foto.pl
piotrex
Kontakt:

o przeznaczenie of course.
jak by sie chcialo porownywac sante i f44 to trza by brac v10...
wookie85
Kontakt:

No masz racje m.in. moj wywalono nie wiem co jeszcze no co na tym forum " publicznym " to chyba norma lol...
www.mm-foto.pl
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

podejrzewam że jakikolwiek potencjalny klient zumbiego czytajacy dhz (bardzo sporo riderow czyta, tym bardziej ktos bedzie szukac info na forach bo rama jest nowa) i oglądający ten temat bardzo szybko zrezygnuje z zakupu. Dlaczego? w zyciu nie kupilbym ramy na którą tak duzo ludzi najeżdża a tak samo dużo broni i ogolnie są setki sprzecznych opinii. Lepiej wziąć coś sprawdzonego.. mysle ze ten temat jak i 'nowosc' zumbiego nagatywnie wplywa na jego odbiorcow.

Mysle ze zumbi nastawilo sie z gory na rynek zagraniczny i tam też życzę powodzenia.

A co do wypowiedzi Bkillaha to wszystko się zgadza, sprawdzałem- ramy zumbiego to czyste kopie kultowych marek.
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

no coz... niektorzy nigdy nie zmadrzeja
http://miniurl.pl/12397
wookie85
Kontakt:

Ajz pisze:podejrzewam że jakikolwiek potencjalny klient zumbiego czytajacy dhz (bardzo sporo riderow czyta, tym bardziej ktos bedzie szukac info na forach bo rama jest nowa) i oglądający ten temat bardzo szybko zrezygnuje z zakupu. Dlaczego? w zyciu nie kupilbym ramy na którą tak duzo ludzi najeżdża a tak samo dużo broni i ogolnie są setki sprzecznych opinii. Lepiej wziąć coś sprawdzonego.. mysle ze ten temat jak i 'nowosc' zumbiego nagatywnie wplywa na jego odbiorcow.

Mysle ze zumbi nastawilo sie z gory na rynek zagraniczny i tam też życzę powodzenia.

A co do wypowiedzi Bkillaha to wszystko się zgadza, sprawdzałem- ramy zumbiego to czyste kopie kultowych marek.
CZYSTE KOPIE ? Jota w jote to samo ? Lepiej chlopie cofnij te slowa bo sie osmieszasz niestety ;]
www.mm-foto.pl
KoKo
Kontakt:

Post autor: KoKo »

ja bym nie bral tej ramy gdyz cena... a jest wiele lepszych ram na allegro nie nowych ale ceny + dodatki warte sa ceny a jak nie to zagranica sa super ramy za nie duze pieniadze
wookie85
Kontakt:

nastepny sie urwal z choinki ktory wie ile rama jest warta ale nie napisze co konkretnie tyle tylko ze droga bo uzywka lepsza :>
www.mm-foto.pl
ODPOWIEDZ