pare pytan odnosnie fona

SPEED
Kontakt:

pare pytan odnosnie fona

Post autor: SPEED »

wiec ello :}
mam pytanie bo nabyłem nokie 5300 XpressMusic i pytanie jaki programik mozna zainstalowac zeby mozna było przelaczac programy w tv,sciągnelem pare programow ale jak instaluje to wyskakuje "telefon podloczony nie opsługuje formatu sis " drugie pytanie jakiego programu moge uzywac aby z wma przejsc na format aby oglondac filmiki na fonie ;]
MacGyver
Kontakt:

Post autor: MacGyver »

ja uzywam SmartMovie Converter (for Symbian phones) i nawet rmvb ci otwozy po przekonwertowaniu :)
"telefon podloczony nie opsługuje formatu sis " do czego jest podłączony? jesli to nokia z symbianem to musi je obsługiwac! sciagnij sobie smart movie najlepszy programik do golądania
Piku
Kontakt:

Post autor: Piku »

Ten telefon nie ma symbiana wiec musisz poszukac programu do tv w javie. a co do smart movie tak jak wczesniej wspomniałem bez symbiana go nie zainstalujesz. a co do przerabiania wma na video to jak chcesz zrobic z piosenki film bo wma to przeciez Windows Media Audio. chyba chiałes napisac wmv czyli Windows Media Video.
Raczej nic sensownego nie porobisz tym telefonem.
Bez symbiana masz lipe. Filmiki mozesz ogladac 3gp na wbudowanym programie. ale jakos jest marna. pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/1696972/
Bunny Bar
MacGyver
Kontakt:

Post autor: MacGyver »

holera pomyliły mi sie telefony :) dokładnie tak jak mówi Piku z tym fonem za duzo niezdziałasz sprzedaj kup z symbianem :) polecam n-gage :D
SPEED
Kontakt:

Post autor: SPEED »

jescze mam pytanie jak w tej cegle zrobic konfiguracje wap abym mogł np: sciagnac dzwonek lub gg na komórke a jak chce wejsc na wap to to nie chodzi i wyskakuje 'polącznie danych pakietowych niedostepne "
zajebana cegla ;]
ODPOWIEDZ