jak zrobic reduktor pod singla
jak zrobic reduktor pod singla
mam kasete i nie wiem jak zrobic z niej reduktor??
widzialem to bo moj kumpel jezdzi na takim ale nie umiem tego zrobic
widzialem to bo moj kumpel jezdzi na takim ale nie umiem tego zrobic
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie ma co iść do serwisu. jeśli kaseta jest rozkręcana (w nowych rzadkość niestety) to rozkręcić imbusem i po sprawie. A jak na nity to po prostu spiłować łepki wyjdą bez oporu prawie. Bedziesz potrzebował jeszcze podkładki z drugiej kasety i po sprawie. Nie muszę chyba pisać że podkładki z zajechanej kasety są idealne.
bot przypominający na gg o klikaniu w pajacyka:
[url]http://www.pajacyk.no-ip.pl[/url]
[url]http://www.pajacyk.no-ip.pl[/url]
-
- Kontakt:
puchatek88 taa bo najlepiej wydac 50zl jak mozna zrobic to kosztem 'za piwo' nie? :D
boze jak widze co sie na tym forum dzieje to zal... kiedys sie lazilo, gadalo z ludzmi i dochodzilo do takich rzeczy samemu. mowili Ci 'rozbiez kasete' to siedziales w piwnicy poki tego nie zrobiles. a teraz?
wez dwie stare kasety, rozpiluj, rozegnij, rozcokolwiek i sobie poradz. to nie jest skomplikowane. a kolega tez udany, zrobili mu sam nie umie... a jak sie popsuje to co placz i mamo?
ludzie, nie badzcie tacy niezaradni
boze jak widze co sie na tym forum dzieje to zal... kiedys sie lazilo, gadalo z ludzmi i dochodzilo do takich rzeczy samemu. mowili Ci 'rozbiez kasete' to siedziales w piwnicy poki tego nie zrobiles. a teraz?
wez dwie stare kasety, rozpiluj, rozegnij, rozcokolwiek i sobie poradz. to nie jest skomplikowane. a kolega tez udany, zrobili mu sam nie umie... a jak sie popsuje to co placz i mamo?
ludzie, nie badzcie tacy niezaradni
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt