Kraków - uważajcie!
Wczoraj dostałem maila od typka, który przeczytał tego posta. Prosił, abym zamieścił tutaj jego "historyjkę", bo nie przychodzi do niego mail potrzebny do rejestracji na dh-zonie.
oto historyjka:
" w sobotę 24.7.2004 niedaleko hopek ćwiczyłem sobie wheelie. nagle z
pobliskiej górki ( tej od drogi dojazdowej do muzeum lotnictwa ) schodzi
dresik i ostro na mnie looka. ja też na niego patrze, bo czuje co się
święci. odjeżdżam. objechałem park i zatrzymałem sie koło hopki nad
schodami. patrze na górkę, skąd wszywscy biorą rozpęd do skakania, a tam
ten dresik który obok mnie przechodził stoi sobie, rozgląda sie i sms-a
wysyła. w tej sytuacji wogóle opuszczam park lotników spodziewając sie
nadciągających dresów. przejeżdżam przez przejście dla pieszych. jestem
już po drugie stronie - naprzeciw głównego placu parku awf. patrze w
prawo - na parkingu zatrzumuje sie cienkas. w cienkasie dwóch dresików.
odjeżdżam. nie wiem czy te dresiki pojawiły sie na wezwanie tego dresika
co stał na górce, ale chyba sami przyznacie, że to dość dziwny zbieg
okoliczności. "
XarN...
"takie pytanie:
gdzie masz tam jakiegos jumpa przez schody?? "
A kiedy tam ostatnio byłeś?? Schody w tym parku są w dwóch (o ile dobrze pamiętam) miejscach. Przejedź się, i popatrz :P
oto historyjka:
" w sobotę 24.7.2004 niedaleko hopek ćwiczyłem sobie wheelie. nagle z
pobliskiej górki ( tej od drogi dojazdowej do muzeum lotnictwa ) schodzi
dresik i ostro na mnie looka. ja też na niego patrze, bo czuje co się
święci. odjeżdżam. objechałem park i zatrzymałem sie koło hopki nad
schodami. patrze na górkę, skąd wszywscy biorą rozpęd do skakania, a tam
ten dresik który obok mnie przechodził stoi sobie, rozgląda sie i sms-a
wysyła. w tej sytuacji wogóle opuszczam park lotników spodziewając sie
nadciągających dresów. przejeżdżam przez przejście dla pieszych. jestem
już po drugie stronie - naprzeciw głównego placu parku awf. patrze w
prawo - na parkingu zatrzumuje sie cienkas. w cienkasie dwóch dresików.
odjeżdżam. nie wiem czy te dresiki pojawiły sie na wezwanie tego dresika
co stał na górce, ale chyba sami przyznacie, że to dość dziwny zbieg
okoliczności. "
XarN...
"takie pytanie:
gdzie masz tam jakiegos jumpa przez schody?? "
A kiedy tam ostatnio byłeś?? Schody w tym parku są w dwóch (o ile dobrze pamiętam) miejscach. Przejedź się, i popatrz :P
Czy "nie" jest właściwą odpowiedzią na TO pytanie?
'hopa nad schodami' jest koło schodów. :D
A tek serio: jak masz tego dropa z taką belką 'wmurowaną' ta skacząc z niego masz centralnie przed sobą schody a obok nich hope. TO jest na tym samym zboczu co DHBox :) (czyli taka hopa co wywala w góre na 180* a przed nia jest dropa za nią lądowanie dotego dropa :))
A tek serio: jak masz tego dropa z taką belką 'wmurowaną' ta skacząc z niego masz centralnie przed sobą schody a obok nich hope. TO jest na tym samym zboczu co DHBox :) (czyli taka hopa co wywala w góre na 180* a przed nia jest dropa za nią lądowanie dotego dropa :))
http://tiny.pl/t4fv
----------------------
----------------------
Hej.
Ja tam genralnei to w parku lotników jeżdze od samego powstawania tam trasy. Brałem udział w budowaniu prawie każdej hopy. Ostatnio zbudowlaiśy długiego i dużego shora - stał może 8 godzin - juz go szelsty rozjebały. Ale ludzie na Boga nie daje bika nikomu kogo dłużej nei znam - a juz napewno nie obcemu drechowi który mi napierdala ze tu bedą zawody. Jeżlei spotkam kolesia który mi powie ze bedą tam zawody to mu jebne łopata w łeb - tyle moge dla Ciebie zrobic.
Btw: teraz na awfie mamy juz łacznie 2 shoro-dropy - teraz licze ile czasu zajmie szelestom rozjebanie tego co nas tyle pracy kosztowało
Ja tam genralnei to w parku lotników jeżdze od samego powstawania tam trasy. Brałem udział w budowaniu prawie każdej hopy. Ostatnio zbudowlaiśy długiego i dużego shora - stał może 8 godzin - juz go szelsty rozjebały. Ale ludzie na Boga nie daje bika nikomu kogo dłużej nei znam - a juz napewno nie obcemu drechowi który mi napierdala ze tu bedą zawody. Jeżlei spotkam kolesia który mi powie ze bedą tam zawody to mu jebne łopata w łeb - tyle moge dla Ciebie zrobic.
Btw: teraz na awfie mamy juz łacznie 2 shoro-dropy - teraz licze ile czasu zajmie szelestom rozjebanie tego co nas tyle pracy kosztowało
Witam panowie!! przełom w sprawie!!:P
Dzisiaj w oparku awf o godzinie 13 wpadło powiedzieć nam 'cvześć' 3 szelestów na rowerach... Po dłuzszym przyjhżeniu sie jeden ze 'sportowców' jechał na czarnym 'Gepardzie' ze srebrnym rst z przodu. Wniosek: trzeba sie na dziada zaczaić w awfie. Nie napuierdalajcie ze nic nie zrobiliśmy bo byłio nas 3 a ich było też 3 na roweracvh + 2 na nogach... wiec szanse raczejh małe... Panowie: pospolite ruszenie czas zwołać!!!
Dzisiaj w oparku awf o godzinie 13 wpadło powiedzieć nam 'cvześć' 3 szelestów na rowerach... Po dłuzszym przyjhżeniu sie jeden ze 'sportowców' jechał na czarnym 'Gepardzie' ze srebrnym rst z przodu. Wniosek: trzeba sie na dziada zaczaić w awfie. Nie napuierdalajcie ze nic nie zrobiliśmy bo byłio nas 3 a ich było też 3 na roweracvh + 2 na nogach... wiec szanse raczejh małe... Panowie: pospolite ruszenie czas zwołać!!!
http://tiny.pl/t4fv
----------------------
----------------------
ehhh ludzie :| btw adm ile ty masz lat? kolo tych 14 ? jak tak to jak dresik mial 22 to we trzech byscie mu rady nie dali pewnie :|
przykre. ja jak nawet widze dresa to jade w druga strone. a jak cos gadac zaczyna to odpowaidam milo grzecznie i w nogiiii.
"ile ten rower jest wart" - ehhh to jest pytanie ktore niszczy.
"kolo 1000 zl nowy a moj akurat mniej - brak przerzutek i popsuty amor :P"
"a ta kona twojego kumpla?"
"to tylko naklejka :]"
przykre. ja jak nawet widze dresa to jade w druga strone. a jak cos gadac zaczyna to odpowaidam milo grzecznie i w nogiiii.
"ile ten rower jest wart" - ehhh to jest pytanie ktore niszczy.
"kolo 1000 zl nowy a moj akurat mniej - brak przerzutek i popsuty amor :P"
"a ta kona twojego kumpla?"
"to tylko naklejka :]"
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt