Przyklejenie jednego tematu

wookie85
Kontakt:

Przyklejenie jednego tematu

Post autor: wookie85 »

Mala prozba i apel mozeby tak przykleisc temat taki ogolny w ktorym dawac linki do tematow innych z forum gdzie np ktos opisal jak serwisowac dany amor , dana piaste , badz np jak pisalem kiedys jak zrobic tulejki redukcyjne ( wlasnie kolejna osoba o to samo sie pyta i zaklada temat ) itp itd rozne sensowne konkretne temay opracowane przez kogos , zadnych smieci i wypowiedzi ,nie ma sensu kazdego oddzielnie przeyklac wiec mozna by w jendym wsio dawac. Panowie modki co wy na to ? No Panie Prezydencie naszego forum co Pan na to ? :>
www.mm-foto.pl
tomeks
Kontakt:

Post autor: tomeks »

mysle ze to bardzo dobry pomysl.
moim zdaniem mozna by zrobic nowy dzial o nazwie SERWIS i tam mozna by wrzucac opisy serwisu amorkow, odpowietrzania hamulcow oraz zakladania roznycz rzeczy do roweru ( nawet tych blachych ) bo duzo poczatkujacych pyta sie jak maja zalozyc jakas czesc. A tak wchodza sobie, czytaja ( i fajnie by bylo jak byly by tam zdjecia a pod nimi opis kazdego kroku)
I np. zeby zalozyc nowy temat najpierw trzeba by to zglosic do admina, powiedziec ze chce sie zalozyc jakis temat z dana rzecza, i on to sobie sprawdza czy wszystko jest dobrze opisane, zeby kogos nie wprowadzac w blad pozniej. ;>
takie moje zdanie!!!!!!!!!!!
!^_BYKU_^!
Kontakt:

Post autor: !^_BYKU_^! »

Jestem za! Bardzo dobry pomysł!!!
My bike:
http://img338.imageshack.us/my.php?image=img9516fc9.jpg
ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

mysle ze jeden temat o serwisowaniu wielu czesci to nie, ale dzial jak mowi tomeks to jestem za !
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
wookie85
Kontakt:

No w sumie dzial niby tak ale jak znam zycie nikomu nie bedzie sie chcialo chociaz mam nadzieje ze sie myle a wiec czekamy na odpowiedz panujacych nam wladz ;]
www.mm-foto.pl
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

Przydały by sie 2 działy... Serwis i Giełda.
ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

gielda niech pozostanie taka jaka jest, a z dzialem serwis mozna by kombinowac. czekamy tylko na odpowiedz administratorow i moderow ;)
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

giełda jest.

Co do pomysłu, pytanie, chcecie założyc cały kolejny dział? po co przeciez jest sprzet, chcecie załozyc temat w któym bediecie to dawać? po co? kto co tam znajdzie jak bedzie30 stron ze wszystkim naraz.

Jeśli juz to pomysł z działem jest dopuszczalny ale ja w nim nie widze sensu, od tego jest sprzert, a jak sie narobi wiecej tematów w tym nowym dziale to i tak rozni ludzie beda sie pytać poprzez nowe tematu bo wiadomo nie od dziś ze szuakją nieliczni.

A wiadomo ze im więcej tym mniej czytelnie, zrobimy dział servis, potem giełde, potem dział fr, dh, stree,dirt, bmx etc etc etc i na koncu bedzie tego tylze ze nikt co końca nie przwinie.
mod
Kontakt:

Post autor: mod »

Tak to ładnie wszystko wygląda, jak się o tym mówi, ale tak naprawdę powstanie śmietnik z tego nowego działu. Nikomu nie będzie się chciało robić opisów serwisu tym bardziej zdjęć i wcale się nie dziwię, bo nie wyobrażam sobie jak tłustymi rękami od oleju czy smaru, miałbym cykać fotki jak rozbieram amortyzator... Myślę, ze cały dział to kiepski pomysł. Ale jeśli ktoś już poświęci się i zrobi jakiś dokładniejszy opis serwisu z fotkami, to warto taki temat przykleić w dziale "sprzęt".
wookie85
Kontakt:

NIE NOWY DZIAL !

Podklejecie tamt i dajc ie tytul - SPRAWY SERWISOWE I INNE , np i jak ktos opracuej cos - robi nowy temat , nawet jak tam bedzie dyskujca bla bla nie wazne - ten wlasnie temat wrzuca do tego podklejonego i juz , jak zleci jego to git a bedzie latwo dostepny w tym podekljonym temacie gdzie syfu nikt nie robi a daje tylko linki i krotki opis o czym posta zrobil ;]
www.mm-foto.pl
mod
Kontakt:

No tak też można :D
OmEn
Kontakt:

Post autor: OmEn »

Zauważyłem że co jakiś czas ktoś zarzuci dobrym pomysłem, który pomógłby w funkcjonowaniu forum , to pomimo że większość osób ( lub duża część ) jest ZA takim pomysłem to moderatorzy oraz administracja jest w większości przypadków przeciw - zwłaszcza przeciw nowym działom.
Ale to oczywiście tylko moje skromnie zdanie - możliwe że jestem przewrażliwiony=]
mam bmx`a i choi !
Paul
Kontakt:

Wookie zrozum że jak przykleisz jeden temat to predzej czy później on będzie miał ze 100 stron i wtedy komu bedzie się go chciało przeglądać w poszukiwaniu tego co go interesuje, bez sensu, już faktycznie lepiej dać nowy dział Tylko po co jak od tego jest sprzęt.
wookie85
Kontakt:

Jak wrzucilem jeden temat to zlecial i nawet nie mozna go wyszukac wiec nie mow ze teraz jest dobrze ;]. Po drugie pisalem ze w tym przyklejonym temacie nikt nic nie pisze !! tylko linki z tematami konkretnymi i pare zdan o czym jest albo w ogole jedna osoba wkleja to 1 postu i juz wiec jakie 100 stron i jaki burdel ;]
www.mm-foto.pl
mod
Kontakt:

wookie85 dobrze gada. chyba nie jest to jakiś wielki kłopot, aby przykleić jeden temat i od czasu do czasu wywalić z niego niepotrzebne posty.

A jeśli chodzi o jakieś nowe pomysły dotyczące forum, to przydałaby się ankieta, aby każdy użytkownik mógł oddać głos za/przeciw zmianom. Forum tworzą przede wszystkim jego użytkownicy, więc uważam, że jeśli chodzi o jakieś zmiany, które mogłyby usprawnić działanie forum, powinna panować demokracja.
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

wookie85 świetny pomysł ! naprawde przydatny.... i dużo lepszy niż opcja "szukaj" która czasem nie działa:} pozdro
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Paul
Kontakt:

Wookie to nie ma znaczenia czy same linki i opisy czy posty, fakt same llinki bdą czytelniejsze ale naprawde po jakiś czasie teg sie zrobi duzo i szukaczka wynajduje tylko tematy a nie odsyła do konkretnych postów wiec nawet pośród 20 str z linkami niewqielu osobom bedize sie chciało szukac ... a tak zakładasz temat w sprzecie np "spawanie ram" i on w szukajce wyskakuje od razu.
wookie85
Kontakt:

20 stron to jakies 400 tematow , myslisz ze taka baza powstanie ? :D bedzie dobrze jak z 50 sie zbierze w tym roku wiec nie przesadzajmy a szukaczka czesto gesto nie dziala i nie znajduje i psu nabude takie cos
www.mm-foto.pl
Paul
Kontakt:

no ja juz swoje zdanie powedziałem :) przekonuj Nikoma.
ODPOWIEDZ