skocznie
Skocznie
no tak jasne a takie podwujne czyli z skoczniom i zjazdem to jak sie buduje (wiem ze łopatom i ziemiom ale chodzi mi o profil
gg 5431751
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
z dirtem (czyli z taką stromą) jest spory problem i uważam, że do tego trza robić obliczenia (niestety nie jestem w takie zamożny), a z hopą racingową (taką gdzie się leci nisko, szybko i daleko) to mniejszy. do racingówki zrób lądowanie jak najdłuższe się da, żeby testując ją miał jakiś margines błędu jeśli chodzi o spida i siłę wybicia. no i do takiej hopy to wybicie powinno być wg mnie max 35 stopni (tak na oko, raczej tego nie mierz) nie więcej, bo poszybujesz pod drzewa:D. ado dirta to obliczenia i to koniecznie, bo nie będzie miło jak załapiesz niedolota lub polecisz za daleko. o i jeshcze jedno, jeśli to twoja pierwsza hopa, a tak sądze, to niezłym rozwiązaniem będzie jeśli do lądowania dodasz kawałek table'a (taka płaska część). wtedy jeśli pojedziesz za wolno wylądujesz na płaskiej częsci lądowania (znajdującej się przed lądowaniem owkors), a nie zaliczysz niedolota.
proobooj!!
proobooj!!
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
skocznie
zamierzam ja robic poza krakowem ale we wrzesniu moze. mam dobre miejsce na klinach (krakow)
gg 5431751
heh
hehe wiesz co przyjedz sobie do nas do Witkowic i zobacz jak to powinny wygladac dobre skocznie :) aha i uwazaj na profil , zeby byl jednostajny hehe bo przez takie male nie dogladniecie mam teraz noge w gipsie :) lol
flying is hard...landing is HARDER :)