[Zabrze] Skate Park ...
elo elo dzisiaj gadalem z ochroniarzem chociaz na początku prosił mnie abym opuscił teren skateparku ... rozmawialem z nim ? eh moze niejestem doinformowany ale była przeprowadzana jakas dyskusja na temat wjazdów rowerów na teren skateparku no i czekamy ... '' szefowa '' jak to powiedział pan ochroniarz rozmawiała ze wszystkimi o tym abysmy zostali tam wpuszczani prawnie ... co do wjazdów rowerów dlatego jest zakaz poniewaz ktos podobno sie wywalil na tym skateparku ( oczywiscie na biku ) no i sie połamał .. a ze sie połamał to jego mama poprosiła aby zakazac jazdy na rowerze na terenie skateparku ... ehh oczywiscie mogą to byc tylko głupoty ale tak powiedzial ochroniaz .... nic nalezy tylko czekac .... sam tak powiedział ... pozdrawiam
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
po pierwsze znajomy zrobił petycie pod ktora mam nadzieje podpisaliscie sie wysłalismy ta petycie do urzedu miasta po jakims tygodiu dostal mejla zwrotnego z pismem oficjalnym ze petycja została z urzedu przekazana do mosiru ktory jest odpowiedzialny za ten obiekt i teraz powinnismy czekac... i nie przesadzajcie czasem wywalaja ale teraz da sie cos posmigac..
jesli to sie nie zmieni wtedy znowu cos pokombinujemy narazie robicie z igły widły.. spokojnie !
jesli to sie nie zmieni wtedy znowu cos pokombinujemy narazie robicie z igły widły.. spokojnie !
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=53488/
SeiK a te matki z dziećmi... to wes sobie wyobraź jak by to było gdybyś rozpędzony wjechał przez przypadek w takie dziecko
(ja kiedyś chłopaka potrąciłem)....powiem ci ze nie jest to wcale miłe jak ktoś sie na ciebie drze... i jeszcze nawet niewiesz czy takiemu dziecku czegoś na trwałe nie uszkodziłeś...
ale ty to na pewno byś od razy tej matce powiedział spier***....
Widać kulture...
(ja kiedyś chłopaka potrąciłem)....powiem ci ze nie jest to wcale miłe jak ktoś sie na ciebie drze... i jeszcze nawet niewiesz czy takiemu dziecku czegoś na trwałe nie uszkodziłeś...
ale ty to na pewno byś od razy tej matce powiedział spier***....
Widać kulture...
----------Podziwiać należy czyny, a nie słowa----------
-
- Kontakt:
a wiecie co ja usłyszałem od dzieciakow z kopernika, ze tam na wiosne maja budowac nowy skate park TYLKO dla rowerow i mowili ze albo ten skate park albo gorki z ziemi :p napewno disrty :P Mi sue jakos wiezyc w t nie chce ale badzmy dbraj mysli ... co do skate parku bo dirty ? wątpie za duze ryzyko by było pzdr:)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
luknoga w szczyrku na oboize 2 lata temu kumpel mial taka akcjezapierdalali we 2 z gory po sciezce i nagle widza ludzi rycza z gory "UWAGA!!" rodzice sie odsuneli... co robi dziecko? zapierdala z jednej strony na druga..... no to kumpel po hamplach i nie wychamowal przyjebal w dziecko dziecko zatrzymalo sie na keirownicy i przejechal z nim tak ze 10m!:| i powiedz mi czy Ci rodzice mysla??:|
2ga akcj oboz wtym roku wierchomla groochas zapierdala na jednym odcinku gdzie moznab bylo krecic ponad 50km/h nawet na trasie jest dupny snat "STOP - ROWERZYSCI" a tu jakas rodzinka z dziecmi sie na wycieczke wybrtala dobrze ze gruch w ich zobaczyl i zaczal hamowac mimo wszystko przejechal bardzo blisko ich bardzo rozpedzony!!!
i gdzie Ci ludzie maja rozum!!??
2ga akcj oboz wtym roku wierchomla groochas zapierdala na jednym odcinku gdzie moznab bylo krecic ponad 50km/h nawet na trasie jest dupny snat "STOP - ROWERZYSCI" a tu jakas rodzinka z dziecmi sie na wycieczke wybrtala dobrze ze gruch w ich zobaczyl i zaczal hamowac mimo wszystko przejechal bardzo blisko ich bardzo rozpedzony!!!
i gdzie Ci ludzie maja rozum!!??
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
gg# 4036285