malowanie giro mad max. ? ?

tomeks
Kontakt:

malowanie giro mad max. ? ?

Post autor: tomeks »

elo. wiem ze bylo w *** ( czyt. duzo ) tematow o malowaniu kasku ale szukajka nie dziala i chyba sami rozumiecie.

no wiec tak: chce sobie pomalowac mojego giro mad maxa ( a dokladniej te niebieskie pasy ) i nie wiem zabardzo jak sie do tego zabrac, tzn myslalem zeby zakleic reszte kasku tasma ale czym zdzierac ta niebieska farbe tak zeby w miare dobrze szlo i zeby sie tasma nie zdzierala? ( da sie tak wogole? ) a jak nie to powiedzcie jakie macie inne pomysly, bo kask mi zbardzo nie pasuje do roweru i do reszty stroju:D pozdro
Kontakt:

Re: malowanie giro mad max. ? ?

Post autor: Profil »

tomeks pisze:bo kask mi zbardzo nie pasuje do roweru i do reszty stroju:D pozdro
OWNED

chciałbym miec takie problemy...
tomeks
Kontakt:

Profil no bo mam czerwony rower:D:D kupilem kask razem ze zbroja i ochraniaczami od kolegi po dobrej cenie wiec na kolor nie patrzalem:D
goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

to go całego na jednolity czerwony pociągnij i będzie modnie
"Hey ho lets go!"
tomeks
Kontakt:

goRz no wlasnie na czerwono nie chce ( a zwlaszca caly ), bo jak zmienie rame to znowu mi nie bedzie pasowal:D:D a czarny by byl taki uniwersalny;]
enduromaster
Kontakt:

Post autor: enduromaster »

zmatuj papierem drobnym ściernym (nie znam się na grubościach, ja wale wszystko 800 x]) , papier przymocuj do kawałka drewna odpowiadającemu szerokości tego paska. Nałóż kilka warstw lakieru i zakończ tak jak jest reszta pomalowana
power of diesel
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
tomeks
Kontakt:

enduromaster tak tylko takich paskow niebeskich na tym kasku jest sporo i nie sposob jednym kawalkiem drewna caly kask opier.dolic dlatego sie pytam czy z ta tasma by wypalilo?
albo sobie pierdolne wycinanke samoprzylepna na te niebeskie pasy:D:D:D
ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

2-3 tygodnie byl identyczny temat, o ten sam kask, ale jako ze szukajka nawala wybaczamy.
kupujesz gruba tasme izolacyjna, nie taka chuda, zwykla czarna, tlyko porzadna. naklejasz i na kasku skalpelem albo nozem do tapet wycinasz wzory. potem papier 280-300(wystarczy) i nie musisz sie bac ze zetrzesz tasme.
na lakier tez nie szczędź i kup motipa za 25zl a nie deco lacka, roznice przy porownaniu widac golym okiem, na identycznym kolorze.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
tomeks
Kontakt:

ThoRx no wlasnie wiem ze ze byl temat, bo sam tam pisalem a ty mi opisales co i jak, ale wlasnie nie moglem tego znalesc. wiec jeszcze raz dzieki
ODPOWIEDZ