Trasa DH "Dzikowiec"

ziutek dh fr
Kontakt:

Post autor: ziutek dh fr »

Bedzie sucho na tarsie bedzie rzez czasy 1 z hakiem bedom:)Ja juz na dzikowiec przyjaedzam w piatek:)Wiec bede wytrenowany w hoj Ale tak naserio trasa jest kozacka StArtrek jest kozak Oj w tym roku dam czady 2 lata temu 10 na ht w tamtym roku 7 na fulu a w tym 1 miejsce na fulu musze wykrzesac:)
BopLight AminoStar Team ŚwidnicA
Fujibiker
Kontakt:

Post autor: Fujibiker »

FREEBIKEDH Bo ja przeczytałem stary regulamin chyba no i tam jest napisane, że trzeba mieć 18 lat żeby wystartować. Kurde nie wiem czy się mi uda wystartować fajnie by było bo trzeba zbierać doświadczenie.
http://www.team.hadronsport.com/
kongo w-ch
Kontakt:

Post autor: kongo w-ch »

Zobaczymy ziut jak będzie:) W piątek będziesz na dziku jeździł po śniegu? No to fajnie masz..
Fujibiker
Kontakt:

Post autor: Fujibiker »

Zadam głupie pytanie ale nie moge na niego sam znalesć odpowiedżi mianowicie gdzie dokładniej leży miejscowość w której miałyby się odbywać zawody?? W jakiej części Polski no i potem dokładniej :P Z góry thx a nie wiem czy źle szukam cyz jak ale nie moge znaleść :/
http://www.team.hadronsport.com/
ziutek dh fr
Kontakt:

kongo w-chEj mi chodzilo od piatku przed zawodami:/:/ czytaj uwaznie????
FREEBIKEDH
Kontakt:

Post autor: FREEBIKEDH »

Fujibiker
już ci odpowiadam.

Boguszów-Gorce leży na dolnym śląsku 70km od Wrocławia.Graniczy z Wałbrzychem.Opis dokładny co i jak znajdziesz na naszym forum:
http://www.forumdh.dzikowiec.pl/viewfor ... d5d5258c02

na naszej głównej stronie w aktualnościach też jest info.W tym temacie na pierwszej stronie też.W regulaminie zawodów.
Pozdro :)
dhrder^^
Kontakt:

Post autor: dhrder^^ »

co tu dużo gadać...wyrąbana trasa!!! na filmie jest naprawde "zgorszona" - bo przecież z powodu ostrego pionu i ogólnie trudniości trasy to na pierwszych zawodach wymiekło i wycofało sie paru zawodników ;P naprawde można sie postarac o dalekie loty na niektórych chopach a i nie brakuje technicznych odcinków trasy które trzeba zrobic tez z główka =]. To już trzecie zawody a więc rok w rok traska jest lepiej dopieszczana! oby tylko pogoda dopisała i bedzie cacuś! Pozatym w okolicy są 3 traski FR na których też sie można pobawić wrazie niepowodzenia na starcie ale to na marginesie ;] patrząc obiektywnym okiem trasa DH-Dzik to KOZAK MAŚLAK! i szczerze polecam niebanalnym graczom! można sie fajnie na niej pobawic jak i zorganizować konkret zawody i kręcić na czas!

poZdro" DZIK TEAM"
born to ride ride to die

www.dzikowiec.pl
Szopen85
Kontakt:

Post autor: Szopen85 »

potwierdzam, bylem w poniedzialek, trasa naprawde fajna, tylko druga sciane bym zrobil bardziej trawersami i przerobil skoki ale ogolnie jest niezly potencjal :)
ziutek dh fr
Kontakt:

Byłem wczoraj na trasie i to nie 1 raz wiece sie nie podniecam ale trasa z 2 pionem jest kozak ale Grzesiek szykuje jeszcze lepszom trase:DBedzie na kozaku:d
FREEBIKEDH
Kontakt:

...będzie trudniej...;p
i nie trasę tylko górny odcinek się zmienia. Nowa trasa ma też powstać, ale czekam na spotkanie z Leśnictwem :)
FREEBIKEDH
Kontakt:

Nowy odcinek jest zrobiony, widać go na fotkach z ostatniego wypadu ;P
link do galerii
http://www.dzikowiec.pl/index.php?stron ... php&kat=14
FREEBIKEDH
Kontakt:

Mam potwierdzone info że zbudują na Dziku wyciag krzesełkowy.Otwarcie ma być podobno w grudniu- ciekawe czy bedzie snieg... hehe :P Mam plan zbudować jeszcze z dwie trasy, więc załatwiam pozwolenia. Nie wiem też jak wpłynie budowa na planowane zawody, zobaczymy.
Pozdro
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

eeee tam dacie rady ;DDD jeszcze jak wyciąg postawią to bedzie to jak prawdziwa miejscówa do dh, kto wie, mozę na stałę zawta na rowerowej mapie Polski :> wszystko jest narazie na takiej drodze ;DDD
http://dhcyc.pinkbike.com
ODPOWIEDZ