ROSPUDA
mikael co do polityki zagranicznej to uważam, że postawa nonkonformistyczna, daje znacznie większe efekty, gdy państwo ma przede wszystkim duże znaczenie gospodarcze względem innych. Jak słusznie moim zdaniem zauważył prof. Bartoszewski, Polska jest jak dziewczyna, która nie jest, ani za ładna, ani za inteligentna, ale za tych rządów straciła całkowicie swoją sympatyczność :D. W dodatku uważam, że brak znajomości języka angielskiego przez prezydenta i premiera jest karygodny, bo naprawdę wiele rzeczy załatwia się w kuluarach bez tłumacza, w dodatku te odrzucone zaproszenia na różne ważne spotkania zagraniczne. Poza tym sposób rozliczania się z przeszłością też mi się nie podoba, bo to przypomina bardziej upodlanie ludzi, niż karanie za prawdziwe grzechy.
Co do Giertycha to ja go lubię jako ministra (zaraz zostanę zjechany), lecz sporo jego poglądów nie dot. edukacji mi się nie podoba. Uważam, że trochę dyscypliny co poniektórym się przyda, bo jeśli ktoś jest normalnym człowiekiem to nie ma się czego obawiać, o swoje wolności osobiste.
Pozdro.
Co do Giertycha to ja go lubię jako ministra (zaraz zostanę zjechany), lecz sporo jego poglądów nie dot. edukacji mi się nie podoba. Uważam, że trochę dyscypliny co poniektórym się przyda, bo jeśli ktoś jest normalnym człowiekiem to nie ma się czego obawiać, o swoje wolności osobiste.
Pozdro.
-
- Kontakt:
Jeśli chodzi o Giertych to za przegięcie uważam chyba tylko mundurki. Niedawno w wiadomościach był sposób na nieskromnie ubranych uczniów :)(takie fartuchy jakie mają np. woźne do sprzątania) Pozostałe pomysły są całkiem normalne. Niedawno kiedy moją szkołę odwiedziła jego trójka kilka problemów zostało rozwiązanych w trybie natychmiastowym. Także uważam że Giertych jako minister edukacji się sprawdza a na pewno nie jest aż tak zły jak postrzega go większa część użytkowników.
xxx be GOOD stay CLEAN have FUN xxx
http://miniurl.pl/loserdotcom - idź na rower
http://miniurl.pl/loserdotcom - idź na rower
ee widzicie, jak sie chce to mozna do czegos dojsc, chociaz zapewne jakbysmy wyskoczyli an szerokie wody z poglądem ze Giertych nie jest do końca zły to by nas zjedli:/ Taki świat- a np ja uważam też ze chociażby Ziobro też nie jest zły, Religa, Ujazdowski od kultury, no i przedewszystkim Gęsicka która jest chyba najlepszą od czasu początków integracji osoba jeśli chodzi o rozdysponowanie funduszy unijnych. Tak że- tragedi nie ma:] Gilowska pewnie by chciała więcej ale nie chca sie narażać ww. górnikom oraz reszczie rentalno-zasiłkowych darmozjadów.