mi sie lepiej skacze w orzechu, ale to kwestia gustu bo moj kumpel skacze w ff i mowi ze to mu nie przeszkadza. sam musisz zdecydowac w czym ci lepiej. ff mniej wygodny, ale bezpieczniejszy, orzech wygodny, ale nie chroni jak ff >>> wybor nalezy do ciebie ;]
Jak masz kase to kup sobie ff ja nie mam na niego kasy i jeżdżę w orzechu i jest mi z nim dobrze:D. Kwestia kasy i gustu. "Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma."
xxx be GOOD stay CLEAN have FUN xxx
http://miniurl.pl/loserdotcom - idź na rower
wdg mnie przeszkadza wsesie widocznosci jak smigałem bez kasku to pamietam jak se latałem to widziałem całego bika pod sobą. Np jak robilem stoliczka to widzłem jakiego zrobiłem a jak lecisz w ff to szczeka ci zasłania nawet keirownice i cieszko cos zrobic ale mozna sie do tego przwyczaic i oczywiscie ff mega bespieczniejszy:D
To zależy od Ciebie ja bym proponował full face bo orzeszek słabo chroni, dużo widziałem zdjęć na pinku a na nich ludzie z rozjebanymi ryjami :Da pod tym komentarze orzech nie pomógł:P
bierz ff jak troche pojezdzisz to sie przyzwyczaisz tylko pamietaj zebys dobrze zmierzyl obwod glowy wtedy jak kupisz ff to nawet nie bedziesz musial go zapinac. Pozatym zawsze lepiej wydac te 200zł wiecej a zaoszczedzisz na detyscie ja nawet do streetu uzywam ff. Pełny kask daje tez wiekszą pewność siebie nie boisz sie tak, przynajmniej ja tak mam.
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
od poczatku smigałem w full face'ie i jest to jednak duzo bezpieczniejsze niz orzech ktory kupiłem sobie jakis czas temu.według mnie jak juz umiesz jezdzic to orzech moze byc ale na poczatek to full tylko chyba ze sie naprawde chcesz rozwalic.zwłąszcza ze nie umiesz sie na poczatku ewakuowac z roweru gdy potrzeba
ff przede wszystkim bardziej bezpieczniejszy niz orzech.... moim zdaniem przy jakiekolwiek glebie orzech malo pomoze:p i co do dirtow i ff to w niektore ograniczaja widocznosc i tyle tylko....
smigałem w orzechu przez 1,5 roku było przyjemnie, uratował mi kilka razy głowe :), ff mam od niedawna i nie robi mi roznicy czy to orzech czy ff mi sie w tym i wtym dobrze jezdzi only bezpieczenstwo
też od 2 lat śmigam w orzechu ale jednak nie czuje zbytniego bezpieczeństwa i w planach mam zakupienie ff widziałem 2 ff które można by tak nazwać polecacie azonic i sukub jakieś jeszcze ??