[ZABRZE] Impreza

quicksilver
Kontakt:

Post autor: quicksilver »

Ja się piszę na te eskapadę. Piwo będzie to coś, tylko szkoda że wpadną pewnie osoby, mam na myśli 14 latków z browarami, a potem dostaniemy kolegium od panów policjantów.

Kubasik, ahhh kubasik bez lansu niema bałsnu pamiętaj. I zapamiętaj również że lans SC V10 + 661 FF + Gogle @ SPD każdy potrafi :]

Pozdro -6000 stopni !
Świerkol Reactivation... In Progress...
quicksilver
Kontakt:

A tak BTW Kubasik, leszki są dobre, ale za duzo gazu mają :]
RUuram
Kontakt:

Post autor: RUuram »

spokojnie koledzy, kazdy mial jakis wklad w budowe miejscowek, wiem bo widzialem i pomagalem (choc nie skaczee). Rower ma laczyc nie klucic;)
Pozdro
PS. Cala prawda o "leszkach" wydala sie w Szklarskiej:D:>

edit.
co do pijacych 15-latkow, tez mialem tyle i "zdazalo sie" ze pilem tyle ze teraz tacy maja coraz mniej umiaru...
Enduro rider
www.pinkbike.com/photo/5025500
luknoga
Kontakt:

Post autor: luknoga »

Po 1 ta impreza nie bedzie na rozpoczecie sezonu
po 2 te pijane dostaną tylko 3 piwa
po 3 to niaznam osoby która by nie piła piwa w wieku 16 lat

ja chciałbym aby było około 20-30 bikerów!
rower ma łączyć a nie kłucic!
czy to wazne kto organizuje impreze ? wazne zeby sie udała!
a Lehe i Pape też kiedyś musieli zorganizować swoją 1 impreze...
----------Podziwiać należy czyny, a nie słowa----------
ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

Ajz juz chyba wiem o jakich tajemniczych hopach oni mowia. upewnijcie mnie ze park powstancow slaskich to jest ten miedzy sosnica a zabrzem, gdzie obok cmentarza jest wejscie do parku, a cmentarz jest nie daleko stadionu gornika ?
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

ThoRx dokładnie to ten las ...
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
luknoga
Kontakt:

to nie te hopy o których myslisz... one są dopiero w trakcje budowy.
I będą specjalnie wybudowane na tą impreze.
michal15
Kontakt:

luknoga lol
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

jak wy chciecie organizowac piknik na miejscu ktorego nie ma, to powodzenia.juz widze to "I będą specjalnie wybudowane na tą impreze."
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
rosa
Kontakt:

Post autor: rosa »

michal15luknoga wybaczcie ale po tym co widze w waszych galeriach smiem watpic w to ze beda to duzo chopy!!! jesli sie myle to powiedzcie przynajmniej jak te chopy maja wygladac!!??
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
Kubasik
Kontakt:

Post autor: Kubasik »

ajz - nie masz 16 lat ? a ile kurwa ? niecale 17 i wielce ********** jak dorosły mentor . u mnie niebardzo z czytaniem ze zrozumieniem ? za to z toba jest cos niebardzo bo dupisz od rzeczy na tym zasranym forum bo prawie nikt Cie tu nie zna i udajesz luja , a tak naprawde ***** robisz .
**** Ci do tego co mam na mysli mowiac o "nowo powstalych miejscowach" i tak nie bedzie Ci dane ich zobaczyc bo posrałbys sie na sam ich widok ,a co dopiero mowic tu o skakaniu.
2 lata temu przerobilismy to tzw:krzeslo bo nie bylo sensu juz na tym gownie "skakac" chopa wyszla dobra tylko bylo kilka nieudanych skokow.a wy mowicie ze wyszła zła bo każdy miał pełno w gaciach jak na nią popatrzył.i nie ******* ,ze nikt z niej wiecej nie skoczyl jak nie wiesz jak bylo.a są inne chopy w miejscach niedostepnych dla leszczy , bo i tak nikt by tam z was nic nie skoczyl.
moze i nie powstala zadna chopa dzieki mnie ,bo nie bylo sensu nic kopac skoro za 2-3 dni przyjechal szymon z ekipa"wymiataczy" i wszystko rozpierdolil bo bylo za duze jak dla leszczy.
a co do chop przed ktorymi trzesles gaciami to nie osmieszaj sie , srałes praktycznie przed kazda . co bylo na dsd ? jakich to nie uzywales wymowek zeby tylko nie skakac , ze to rower za ******* itd itp . plakac sie chce

quicksilver - zadzrośc zawsze byla powodem do wypominania komuś lepszego sprzetu i tego ze sie lansi , jak jest z ufikiem ? jak bylo z michalem ? widze ze teraz do mnie sie dopierdalasz cwaniaku .
po to mam ff zeby w razie czego nic mi sie nie stalo i zebym nie mial takiego ryja jak ty, jak Cie nie stac to juz nie moja sprawa , gogle są od chronienia oczu obsrany janie jakbys nie wiedział . spd ? nie ******* mi tu o spd bo pewnie kurwa nie wiesz jak sie z nich wypiąć .
moze i kazdy potrafi sie lansic , ale nie kazdy ma na czym co nie ? i to Cie boli lesczu . czemu nie skakales tych schodow co ja ? tych chopek ? transferow ? ktore były i są nadal w zabrzu ?
wasze "skakanie" konczyło sie na przyjechaniu na chopki i pierdoleniu od rzeczy przez 2-3 godziny a potem pojechaniu do domu .
taki z Ciebie wielki wymiatacz ? to chodz przejedziemy sie w gory , zobaczymy wielki luju .moze sie tam polansisz pod wyciągiem ? albo na nartostradzie tak jak pan ajz z ekipą z mikulczyc.
pierdole was i to ****** forum na ktorym kazdy mysli ze jest lepszy od drugiego ,a tak naprawde to kazdy z was taki sam wielki luj na pioncie/dragstarze ,ktory zazdrosci komus lepszego sprzetu i mowi ze sie lansi i tak niestety juz bedzie . spadam stąd.
luknoga
Kontakt:

ehm... niewiem co powiedzieć...niewiem czy mnie bronisz czy co ale co do ^^
tego to myśle że nieprzesadziłeś.
co do mnie to ja znam swoje umiejętności i wiem że jeszcze sie musze duzo nauczyć.... niemam moze jakiegoś zarąbistego sprzętu ale to nie o to chodzi... a co do tych hopek które zostaną wybudowane to najmniejsza hopka powinna mieś minimum 1,5m (dla słabszych bikerów)
i 2 hopka około 3m
wszystkie hopki będa z zarąbistym rospędem
michal15
Kontakt:

e e e tutaj był temat zakładany o imprezie w zabrzu a nie o komentowaniu kto ma jaki rower ? bozee jeden jezdzi na karpielu drugi na poincie ? co za róznica jak ktos ma full kasy ma zajebisty rower a tępy w srodku :/ załosne jest to co wy robicie i macie pretensje do wszystkiego jak by kazdy ruszył dupsko to by naprawde sie udało zogranizowac impreze dosyc fajną .. ale nie po co ? :/ lepiej siedziec w domu nie ?
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

17 lat skonczylem juz jakis czas temu, wiec na chwile obecną jestem w twoim wieku wiec prosze- nie ośmieszaj się.

Kubasik jestes wyjątkowo pewnym siebie narcyzem na drogim rowerze który myśli ze jest najlepszy a wszystkich którzy sie z nim nie zgadzają uwaza za leszczy.

- Obrażasz mnie wulgarnymi epitetami pomimo ze ja nic złego na twój temat nie powiedzialem

- O quicksliverze mowisz ze ma 'zadny ryj' mimo ze on nic zlego na ciebie nie powiedzial co jest prymitywne, gówniarskie i po prostu na twoim poziomie dzianego cwaniaka

- Drwisz sobie z marka okreslajac go 'ekipą z mikluczyc' nie majac kompletnie podstaw mimo ze on cie w zaden sposob nie obraza

Kuba, robisz sobie samych wrogów kompletnie cie nie rozumiem co ty do nas masz? Nikt z nas cie nie obraża to ty nagle wyskoczyles ze swoim 1 postem ktory wszystkich jedzie.

Masz jakis nadmiar energi czy co? Idź na mecz, na stadion czy cos bo reprezentujesz sobą prymitywną, dresiarską i kompletnie dziecinną postawę.
Kubasik
Kontakt:

Post autor: Kubasik »

prawda w oczy kole co nie ?
quicksilver
Kontakt:

Oj widze że temacik się rozkręca do typu pojazdów ergonomicznych xD Luźno...

A więc, co do ufika się nie czepiaj bo ja się z nim zawsze wyzywałem i jechałem, to nasz rytuał. A michaś pfff przestań mi mówić o tym "koledze".

Trudno no wiesz, przyznam że niemam na sprzęt i sie tego nie wstydze, ale wiem o tym gównianym życiu pewnie więcej niż ty no i o budowaniu pewnie też :] No niby mam żadny ryj, ale cóż. Moja dupa to wysoka blondynka o niebieskich oczach :] więc sory el0 ziomuś(chihot buaha pff el0 nYgger$ DOLARY! PLN'Y!) Ale ogólnie tak na mój rozum zachowujesz sie primitywnie wyjeżdżając z tak ciężką artylerią słowną... Przykro mi dzieciaku ne0strady... :]

ALL YOU MADAFAKERS PUT YOUR HANDS UP IN THE AIR LIKE IN KLAB!
Ajz
Kontakt:

Tak Kuba masz świetny rower, piękny kask i gogle, stylowo wypinasz sie z spd, latasz jak klassen nie czujesz strachu w przeciwienstwie do nas zwykłych smiertelnikow na dragstarach i jako jeden z nielicznych masz wstęp na Kubasikowe ghetto wielkich chop i w ogole jestes moim bogiem..

Jak bede duzy tez chce byc Kubasikiem.
Teraz pasuje?
quicksilver
Kontakt:

My jeździmy z Ajzem 4fun, a nie by poniżać ludzi gorszych od siebie... W takim wypadku powinienem pojechać wszystkich dzieciaków na pointach którzy "skaczą" z "martwych policjantów" :]
Ajz
Kontakt:

dokladnie, dla mnie jazda to zabawa, nie bede jechac slabszych na forum tylko dlatego ze są slabsi bo to jest tak skrajnie prymitywne ze to mi sie w glowie nie miesci.

ale cóż niektórzy lubia się wywyższać tylko poto zeby poczuć się lepszym..
rozumiem ze mozna miec kompleksy ale zeby innych ponizac tylko poto zeby je leczyc? żal..
Zablokowany