[ZABRZE] Impreza

michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

quicksilverA michaś pfff przestań mi mówić o tym "koledze". to bylo do mnie ? czy jak ? Sławek odp prosze :P :>
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
quicksilver
Kontakt:

Post autor: quicksilver »

nie ty zi0m... taki inny michaś ze starego grona wyjadaczy :]
Świerkol Reactivation... In Progress...
michal15
Kontakt:

heheheheheeh wiem wiem :) my to peace nie ;) ale powiedz sam Ajz ma racje .... i ja sie z Szymonem zawsze na 100 % zgadzam ...
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

michal15 hehe spoko, to kiedy sie spotykamy? moze nastepny weekend? chetnie zobacze te nowe chopy i moge cos pokopac tym bardziej ze piszecie ze najazd jest dobry to i miejscowka jak mniemam dobra :) a czy przypadkiem nie chodzi o stare juz chopy przy tej rzeczce niedalego kebaba? powstalo tam cos nowego czy calkiem nowa miejscowa?
luknoga
Kontakt:

Post autor: luknoga »

no jeden inteligentny...
to nie jest koło kebaba (michał nie mów kaj to jest)
jak chcesz to sie mozemy spotkać... ja ty i michał... co ty na to?
i sie przejechac na naszą miejscówke:)
----------Podziwiać należy czyny, a nie słowa----------
Ajz
Kontakt:

luknoga jasne, mozemy podjechac jeszcze kumpla wezme i obejzymy :] daleko to jest od wspomnianego kebaba? i macie jakies lopaty na stanie? nasze wszystkie poległy na swierkolu
michal15
Kontakt:

Ajz no troszeczke drogi jest ale nic mi niewolno mówic on mi zabronił heheh :P
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

temat zaczynal sie o jakims pikniku, pozniej sie najezdzali, a teraz sie umawiaja na budowanie hop. no ludzie !

luknoga "to nie jest koło kebaba (michał nie mów kaj to jest)"
to ja powiem rowerzysto ktory tajemnica okrywasz byle badziewne male hopki, dla mnie juz jestes nikim. ty to budowales, ze nie chchesz zeby inny wiedzieli ?
sam tam usypalem 2 hopy, zadko juz tam jezdze bo to jest dobre na poczatek. jesli ktos by chcial wiedziec to prosze:
jedziemy glowna aleja od bramy przy cmentarzy, kiedy po lewej konczy sie polana jest skrzyzowanie drozek, tam skrecamy w prawo i jedziemy prosto, az przejedziemy rzeczke, za rzeczka w prawo i dluga prosto i jestesmy. vua la. a jak wy nie chcecie mowic gdzie sa te hopy, to jaki wy macie wklad do sportu rowerowego w polsce, bedzie budowac tylko dla siebie ? bez sens !!!
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
rosa
Kontakt:

Post autor: rosa »

1.5-3m??? to ja dziekuje
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
rosa
Kontakt:

Post autor: rosa »

chcecie sobie polatac? zaniedlugo pewnie bedzie masa na wyrobisku na otwarcie sezonu.. anałana cos wspominal jak tam ostatno bylem! a chop teraz tam sie tyle naroilo ze to ejst masakra... chlopaki ciagle buduja cos nowego.... to ejst podejscie do sprawy - oni buduja a wszyscy jezdza, a wy co... budujecie hopki na jakims zadupiu gdzie pewnie powstana 2-3 hopki z 30cm najazdem itp i jeszcze je ukrywacie!!:| nie wiem czemu to ma sluzyc!:/
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
luknoga
Kontakt:

my ich nie ukrywamy tylko.... chcemy wszystkim powiedzieć kaj jest to miejsce jak juz wszystko bedzie gotowe...na 100%
a co do najazdu to tak jak juz wspomniałem to jest on po prostu wywalisty...
ThoRx
Kontakt:

wy ich nie ukrywacie, no trzymajcie mnie, bo pobije. ty luknoga i ten michal15 jestescie siebie warci. gadasz na forum zeby nie rozpowiadal gdzie sa hopy przy rzeczce niedaleko kebaba, bo nie wiesz ze ktos inny to zna, ba, nawet ktos to zbudowal i mowisz ze nie chcesz jej pokazywac bo jeszcze nie jest skonczona. ona jest skonczona od sierpnia zeszlego roku, nikt oprocz nas tam nic nie robil, a ty wielki pan bo chopy znalazles. teraz to w ogole jest super sytuacja na forum, w dziale Ustawki i miejscowki sa 3 tematy z twoimi ostatnimi wypowiedziami. czlowiek nie mogles tego o tym skate parku w pps napisac w tym starym topicu ?
splyncie z tego forum, bedzie ludziom lzej !!!
^ Allegro - Zapraszam ^
TomaŻ
Kontakt:

Post autor: TomaŻ »

dajcie se wszyscy po ryju i bedzie dobrze :D

hehehe dzieki za ten post bo dawno sie tak nie smiałem :*

ZABRZE WITA:P
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=53488/
Ajz
Kontakt:

dobra, bez urazy ThoRx ale troszke sie za bardzo emocjonujesz.
ThoRx pisze:temat zaczynal sie o jakims pikniku, pozniej sie najezdzali, a teraz sie umawiaja na budowanie hop. no ludzie !
Rozumiem ze jak sie najezdzac to juz do konca? Nie mozna sie dogadac i umowic na kopanie chop?
Dziwne podejscie.
Pozatym negatywnych emocji do tego tematu nie wniosl ani zaden z oraganizatorow imprezy ani ja ;) ale nevermind.

Ogolnie to nie rozumiem co sie tak wszyscy napinacie, zero dystansu do siebie i otoczenia. Pan michi i luknoga zapewniali mnie ze to nie te chopki kolo kebaba wiec sie zainteresowalem bo wspomniane chopki na kebabie sa raczej beznadziejne i 'zawalistego' najazdu na nie to raczej niema.

Sam temat jest niezaprzeczalnie troche zabawny i sam do konca niewiem jak go interpretowac, mozliwe ze tak jak juz wspomnialem nasi organizatorzy sie troche za bardzo rozpędzili.
Jeśli to jakas rzeczywiscie nowa miejscowka a nie stary juz kebab to nie dziwie sie ze nie chcą mowic o niej póki nie jest jeszcze gotowa.
pozdro i nie rozpisujmy sie juz bo temat zamkniety.
I nie tworzcie juz nowych tematow o zabrzu bo raczej troche wiocha.
luknoga
Kontakt:

heh ... Ajz dzieki za wsparcie a co do...ThoRx to niemam komentaza..
ty synek weś sie zastanów co mówisz! tylko ty tu kłutnie zaczynasz..
michal15
Kontakt:

luknoga własnie ThoRx troszke przesadza z tą gadką bo uwaza ze jest najmądrzejszy hehhh nie zebym cos sugerował no ale ok .... najlepiej jak by sie nieudzielał w tym wątku poniewaz jest to info dla ludzi z Zabrza a nie Gliwic wiec nic niestoji na przeszkodzie zebys opuscił ten temat.... z gory dziekuję
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
ThoRx
Kontakt:

michal15luknoga ja klotnie zaczynam ? macie swoj jakis wyimaginowany swiat w ktorym zyjecie i chyba rzeczywistosci nie umiecie dostrzec. nie mowcie mi ze zaczynam klotnie bo wy do tego doprowadzacie, ja napisalem jak jest.
michal15 umiesz czytac ze zrozumieniem ?
w pierwszym poscie bylo napisane ze to dla ludzi z zabrza/rudy/gliwic, wiec nie jest tak jak mowisz.
nie uwazam ze jestem najmadrzejszy, a ty wiedza w ogole nie grzeszysz.
jak jestescie tacy madrzy to powiedzcie czemu nie chcieliscie napisac jak dojechac na hopy kolo kebaba ?
Ajz mozna sie umowic, rozumiem oftop, ale dla mnie w tym jednym temacie sa 3 tematy.
^ Allegro - Zapraszam ^
Ajz
Kontakt:

ThoRxmichal15luknoga dobra chlopaki niema co nawzajem sobie wrzucać bo to do niczego nie prowadzi :)
każdy troche inaczej rozumie swoją logike postepowania, a z tym ze temat jest dla kilku śląskich miast to fakt wiec skończcie ten wywód.

Za duzo tego napinania sie na wszystkich rower to zwykla rozrywka powinno sie czerpac satysfakcje i radosc z jazdy a nie szukac powodow do wszelkiego rodzaju niesnasek- takie jest moje zdanie i dlatego tak ciezko mi zrozumiec atakujace posty niektorych uzytkownikach ale tak jak pisalem nevermind.

Ci co mieli sie dowiedziec to sie dowiedzieli w taki a nie inny sposob wiec temat uwazam za zamkniety :)

nie piszcie juz nic w tym topicu ani nie odswiezajcie go.
michal15
Kontakt:

ThoRx owszem umiem czytac bo sam ten temat zakładałem ... chodzi mi poprostu o to ze jezeli chcesz mądrowac to nie tutaj ... niechce sie z nikim kłucic bo bikerzy to jedna wielka rodzina i kazdego szanuje ... ale bez przesady .. moze masz wiecej lat odemnie i dlatego sie mądrujesz ale zrozum człowieku my tu niechcemy jakies kłutni coss ty .. my zawsze szanowalismy kazdego człowieka który jezdzi na rowerze ..
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
Zablokowany