licze na pomoc !!

Kamoo
Kontakt:

Post autor: Kamoo »

ej kurde naserio was pogieło kurde kolo chciał pożyczyć koło a wszyscy na niego najeżdżają nieewiem kourde o co a wam się niezdażyło żeby kasy niemieć wątpie w to ja bym ci z chęcią oddał moje starą DM ale pękła ...;] ale kurde takie jest dh-zone wszyscy są zajebiśći i mają kase na wszystko tylko jak ktoś potrzebuje pomocy to wszyscy na niego naskakują.........
Sprzedam koło na Dm 24 i piaście Joy Tech
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

ja nie rozumiem reakcji niektórych cwaniaczków na których wszystko stać, chłopak normalnie sie zapytał, ludzie trzymają różne rzeczy i czesto są niepotrzbne więc widać ze potrafi sobie poradzić, chetnie bym pomgół ale nie mam żadnego koła ;/ wiem co to jast jak nie ma na czym jeździć pozdro
team www.CYKLOTUR.com
lukasz 20
Kontakt:

Post autor: lukasz 20 »

thomas1988 masz racje nie kazdy ma tyle hajsu zeby isc do sklepu i sobie kupic nowe..koles sie zapytał normalnie a wy chcecie go zjechac pojebani jestescie szkoda mi was a jakbym mieszkał niedaleko sam bym mu pozyczył...york4xja bym radził poszukac jakiejs pracy tak jak chłopaki mówili ulotki itp.. ale dasz rade za 2 miechy dopiero zawody..i powodzenia zycze na zawodach moze sie spotkamy:) pozdro
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

albo odwiedź dziadków jeśli masz oni zawsze coś powinni dać ;)
adrian99
Kontakt:

Post autor: adrian99 »

bravo. niektóre posty to sa super " jesteś p.rzejebany POzdro dla ciebiei twoich ziomków" itp ! gratulacje!!!! naprawde. ktos sie po ludzku pyta a wy mu tak jedzecie. normalni jestescie? jak mu macie zamiar dogryzac to moze lepiej nic nie piszcie! i jeszcze go obrazacie! eh...:/
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Biker - wiem komu pozyczam :)

Zreszta watpie, zeby ktos sie odwazyl tak po prostu wziasc sobie odemnie sprzet i zniknac...

Ja jestem czlowiekiem honoru i dobrego serca. Moze to naiwne i glupie, przynajmniej odrobina dobra w tym okrutnym swiecie :)

Wiem tez, ze takich ludzi jest wiecej np ty :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
4_Marian_X
Kontakt:

Post autor: 4_Marian_X »

Ale nie którzy to są tutaj przeryci... byle tylko zjechać lepiej sobie pomyślcie 10 razy to co macie napisać, jako że kolega nie ma kasy na nowe koło a jakiś czas temu rozdupcył obręcz to zapletliśmy koło na mojej starej obręczy ale za dużo na tym nie pośmigał bo teraz padła piasta i centra nie do wycentrowania już się zrobiła, nikt od nas nie ma żadnego koła nawet najzwyklejszego więc kolo sie pyta tutaj może ktoś akurat będzie miał, hehe a co do tego roznoszenia gazetek to już roznosimy i wbrew pozorom nie są do żadne kokosy i zanim by odłożył kasę na koło to już by było po zawodach a on wyraźnie napisał że chce trenować i texty typu jesteś p.rzejebany nie są tutaj na miejscu nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz!!!
kaczor tychy
Kontakt:

Post autor: kaczor tychy »

fajnie,ze jest ktos kto moze pozyczyc, ja zawsze jak potrzebuje to pozyczam znajomym i na odwrot. A odnosnie ulotek to na pewno jest w stanie uzbierac. Z doswiadcxzenia wiem, ze za rozniesienie 1000 ulotek jest ok. 30zł, jak ja potrzebowalem na rower to biegalem calymi dniami tak, ze bylem w stanie uzbierac nawet po 150zł dziennie. Wystarcza Ci 2 dni ciaglewgo biegania i masz juz na kolko sredniej klasy
gg 3496312
4_Marian_X
Kontakt:

Post autor: 4_Marian_X »

kaczor tychy Gdyby to było takie łatwe to teraz miał bym taki rower że głowa mała niestety my mamy płacone 3 razy w miechu i za miesiąc latania z 5 rodzajami gazet (każdy rodzaj to 2200 ulotek) dostajemy średnio po około 120 zł na "łebka" w porywach do 200 zł więc jak łatwo wyliczyć nasza dniówka wynosi 6-10 zł ciężko w to uwierzyć ale tak jest naprawdę
ebeb
Kontakt:

Post autor: ebeb »

Nemero i inni o dziwnych poglądach, nie wszyscy pływają w pieniądzach...
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych

http://www.pajacyk.pl/
ODPOWIEDZ