Mam piaste NS Coaster i obręcz Dartmoor Raiderr 36otw. Chce spytac o długość szprych na 3x. Obręcz ma 18mm wysokości może ktos ma podobną i pamięta jakie szprychy potrzeba. Jesli chodzi o dlugosci to jestem lewar wiec wole zapytac.
Mily J-no Ty sqrwisynu skąd jesteś? Ja Cie kur** dojade zobaczysz cfaniaku!!
:)
Tak Cię to bawi co? Dowiedziałem sie chóju ze Stałego jesteś juz ja Cie kur** namierze!! Wyjme sztyce z mojego Kalahari i tak Ci wypierd*** ze popamiętasz!!
Pedro 47 pisze:Tak Cię to bawi co? Dowiedziałem sie chóju ze Stałego jesteś juz ja Cie kur** namierze!! Wyjme sztyce z mojego Kalahari i tak Ci wypierd*** ze popamiętasz!!
Pedro 47 pisze:Tak Cię to bawi co? Dowiedziałem sie chóju ze Stałego jesteś juz ja Cie kur** namierze!! Wyjme sztyce z mojego Kalahari i tak Ci wypierd*** ze popamiętasz!!
:)
Oz Ty zagrzybiony kutafonie!! Teraz to przegiąłeś!! Podaj adres juz do Ciebie jade!!
A tak btw... Jedziesz jutro na chrząstówke?? Moze bym wylazł o ile z ojcem na giełde nie pojade za blachami do bejcy :/
Pedro 47 pisze:Oz Ty zagrzybiony kutafonie!! Teraz to przegiąłeś!! Podaj adres juz do Ciebie jade!!
A tak btw... Jedziesz jutro na chrząstówke?? Moze bym wylazł o ile z ojcem na giełde nie pojade za blachami do bejcy :/
Precepcja mojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z tobą, biorąc pod uwage wizualne aspekty tej kwesti xP
Miły madre gadki zostaw innym :D Abstrahujac od Twej niedoścignionej spontaniczności stwierdzam iż winien jesteś udać się czym prędzej do poradni psychologicznej w celu uzyskania odpowiedzi na liczne nurtujące Cie pytania, które jak się zdaje, doprowadzają do licznych wewnątrzmózgowych konfliktów objawiających się takim włąśnie pierdoleniem :D
Pedro 47 pisze:Miły madre gadki zostaw innym :D Abstrahujac od Twej niedoścignionej spontaniczności stwierdzam iż winien jesteś udać się czym prędzej do poradni psychologicznej w celu uzyskania odpowiedzi na liczne nurtujące Cie pytania, które jak się zdaje, doprowadzają do licznych wewnątrzmózgowych konfliktów objawiających się takim włąśnie pierdoleniem :D
OK ty elokwentny przykładzie innamentnie korpuskularnego stęchłego naplotu makrobiotyzmu xP