poniewaz nie znam sie zbyt dobrze na hamulcach tarczowych to powiedzcie mi czy i jesli tak jaki adapter musze kupic jesli wszystkie nie sa jednakowe. jezeli to potrzebne tu sa szczegoly ---> rama dartmoor street fighter obrecz dm 24 piasta joytech roznmiar tarczy 160mm :)
Obejrzyj, jakie sa montowane seryjnie do *tylnych* BB7 - takiego wlasnie potrzebujesz.
Potrzebujesz adaptera z IS2000 (standard ramy) => PostMount (standard hamulca) do tarczy 180/160 (przód/tył - ten sam adapter z przodu pasuje do wiekszej tarczy, wiec musisz uwazac, zeby nie kupic takiego do tarczy 160 na przod)
Witam nie moge zalozyc tematu nowego nie wiem dlaczego wiec pytam tu :
A mianowicie potrzeba mi adapter na IS do DoT'a na oske 20 i na allegro znalazłem tego typu : http://www.allegro.pl/item170028455_ada ... qr20_.html
Jest on od hayesa czy bedzie pasowało wszytko do mojego Avida ??
Z góry dzieki za odpowiedz
Pozdrawiam RoD
mam pytanie na temat adaptera wiec dołacze sie do tego tematu: mam DIRT JUMPERa 3 z 2005 roku na oske 20mm i chce zminic mu tarcze z 6 na 8 cali. I tego wlasnie dotyczy moje pytanie czy adapter ktory wczesniej byl w 888 podpasuje mi do mojego amora??
a jaki to jest rocznik 888 bo z tego co mi wiadomo to od 06 weszły post mount a w DJ jest standardowe mocowanie a jak coś nie pasi to 1 cm podkładek i 1 cm dłuższa śruba o wytrzymałości 10.9, ja tak zrobiłem i działa bez zarzutów
a jaki to jest rocznik 888 bo z tego co mi wiadomo to od 06 weszły post mount a w DJ jest standardowe mocowanie a jak coś nie pasi to 1 cm podkładek i 1 cm dłuższa śruba o wytrzymałości 10.9, ja tak zrobiłem i działa bez zarzutów