Jak w temacie... jaki polecacie napinacz (procz PM SOCHO bo wlasnie to "wywalam") do 240zl ? Juz dawalem taki temat w porownaniu amoebe scud, fsa chain pimp i jakiegos shamana ale moze polecacie cos innego? jak cos to moze z tych 3 jednak cos?
Hmmm jak by Ci to powiedziec... banan prostowalem juz X razy i po prostu juz nie wytrzymuje i daje go bratu po prostu... a ze mam kaske to bysle nad czyms tego typu... :) Wystarczajace usprawiedliwienie ??? :) ( Przepis na pogiecie banana w PM SoCho: kick badz tez bunny na murek pod katem wyladowanie na bananie i po klopocie :) ) Pozdro :)
- KMB Boss....klatka plus rolka
- e-13..reklamować nie trzeba
- Truvativ box guide
- Point racing
- shaman 4x lub freestyle
- lub najzwyklejsze dwa rock ringi
To zależy czy potrzebujesz napinacza z guardem czy tylko elementu który ma trzymać łańcuch na swoim miejscu...???
polecam fsa chain pimp. jestem jego drugim wlascicielem i jezdze na nim od ponad 7 miesiecy i tylko raz spadl mi lancuch, w murki mozna rąbać bez obaw ze sie rockring pognie :)
nie mam z nim zadnych problemow no i bardzo cichutko pracuje
Podajcie jakies linki.... Mysle wlasnie nad tym shamanem freestyle... jeszcze nad fsa chain pimp ale jest na 34 niby nie duza roznica ale jednak... zmieni to duzo te 2 zabki ? Jak mi sie uda znalesc to pewnie wezme amoebe scud dh bo jest faaajny :P a jak nie to chyba freestyle chyba ze macie jeszcze jakies inne propozycje? (zebatka 32 z.)
Wiem, że to nie giełda, ale tak tu się podniecają niektórzy e.13, że się ogłoszę. :) Co prawda nie mam całego tira, ale jeden egzemplarz w świetnym stanie bez rockringu.
Pozdrawiam
hm takie pytanie czy powiedzmy napinacz Truative BoxGuide bedzie dzialal na korbie 3 blatowej.
Oczywiscie zdejme wszystkie blaty i zaloze odpowiednia wielkosc zebatki z tym ze zebatka bedzie zalozona najbardziej od zewnatrz i pytanie czy napinacz jej siegnie.
Linia lancucha podana w specyfikacji napinacza jako minimum 50mm to odleglosc lancucha od suportu?