Stanik mam pytanie chcesz zeby Cie traktowac powaznie czy to, ze masz 14 lat to twoja kartka przetargowa? Latasz daleko i wysoko. Strach przyjdzie z wiekiem i pierwsza naprawde powazna gleba. Ale zycze Ci powodzenia. Pozdro.
grunt to ogień z dupy a to widac ze masz :D .. jak na 14 lat to loty są ! .. co do złozenia film"iku" to nie zaciekawie juz to wyglada. za duzo wstrzasów i haotycznego kręcenia. Ogólnie jazda na duzy+ oby tak dalej
POzdrawiam :)
www.pinkbike.com/photo/1523162/ my author Exe and my galery
Ja pierd...ten gosciu ma taki talent gadalem z nim ostatnio na gadu i gadam znim a on mi mowi o swoich dropach przytkalo mnie bo jest w jego wieku goscu ma naprawde talent i tak jak kolega powiedział serce FR Jebitny Respekt a co do filmu to smutno ale umiejetnosci najwazniejsze!!
zaś nie przesadzajcie że jak ma 14 lat to wymiata zobaczcie sobie film który jest na forum inconsistent tam jest własnie koleś który ma 14 lat on to wymiata a ten Stanik nie powiem jeżdzi dobrze a co do filmu nie podobał mi się zabardzo
kona360 filmów zabardzo nie umie robic... a muzyka wg uznana... wiec nie kazdemu sie bedzie podobac. Co do tego filmu (inconsistent) to sa naprawde niezli... mi narazie zalezało tylko na duzych gapach i dropach, teraz chwilowo daje sobie z tym spokoj zeby popracowac nad technika i trickami, co z tego wszystkiego wyjdzie zobaczymy...
no film pod wzgledem montazu i jakosci nie jest za dobry, ale chyba nie o to tutaj chodzilo :P naprawde dobrze jezdzi, i wsumie wiek nie ma tu jakiegos wiekszego znaczenia. wiec jesli chodzi o poziom jazdy na filmie to jest spoko :)
W trojmiescie mamy podobnego wymiatacza:)
Tylko że ten jeździ z pól roku , ma 16 lat ,i midoną technike...:) Bo żeby nierozwalic gili t5 na kiełpino dropie,technike trzeba miec:)
Dobrze jezdzisz ale jakos Twoj wiek mnie tak nie zaskakuje bo to w tym wieku w miare normalne juz tak latac. Ale i tak respekt. Jedno mi sie nie podobalo...za duzo dropow i ujec na tych samych skoczniach, a za malo trickow.
POwodzenia w dalszych sukcesach
Widze ze sie przewinela mowa o moim filmie- inconsistent. I zostal pochwlony... Dzieki:D:D