Jakie polecacie buty do jazdy z pedałami platformowymi, lekkie fr i nie tylko...
najlepiej jakby nie kosztowały wiecej niż 200zł, i nadawały sie nie tylko na rower(muszą fajnie wyglądać)
Ja jeżdze w nike na podeszwie halowej (czarne z białym długim znaczkiem nike) to są buty to piłki nożnej a spoko sie trzymają platform i podeszwa sie nie wyrabia od pinów. kosztowały mnie 199zł polecam :D
ata_jg kup sobie jakies halowki np. pumy fajnie wygladaja i sa w miare dobre, no i najlepiej jak by mialy kouczukowa podeszwe. ja tam jezdze w jakichs adidaskach z obuwniczego i nie narzekam;p
Wejdz na Allegro > Sport i Turystyka > Skating > Deskorolki> Obuwie
Moim zdaniem buty na platformy musza miec szeraka podeszfe, bo z halowek chyba czesto nogoa by spadala ;/
kuźwa za tyle kasy to bym wolał coś do roweru kupic.Bylo juz kilka takich tematów i często powtarzał sie wątek zwykłych vansów! W sumie to jest jakaś mysl przynajmniej nie szkoda jak się rozedrą przy jakiejs rozsypce. A wkoncu to buty tylko na rower a nie "kościołowe".
Wejdz na strony jakichs skate shopow teraz sa przeceny kup sobie cos etniesa c1rca czy fallena i bedzie zadowolony. Nizsze modele wlasnie sa w takiej kasie. Pozdro.
Jeśli chodzi o mnie, to polecam zwykłe trampo-strzały... i można na nich pograć w noge, pobiegać na WF'ie i wogole są w miare tanie - do 20 zł. i się fajnie jeździ :)
Ja mam Smith'sy za 130zł. Nie takie grogie a są świetne. Nie widze ich w ofercie dzisiaj ale wcześniej były. Nie płącisz tyle za marke co Adio Etnies DC itp. Jak tanio może stare dobre Vans'y?
no ja tez mam Smith'sy i tez nie narzekam. Wczesniej mialem Vansy i tez naprawde zajebiste buty, zreszta czasami nadal w nich jezdze. i wlasnie za smithy dalem 130 a za vansy 150.
Tylko i wylacznie SH-NO DX MP-56!! Buty pelen wyczes, jezdzi sie tak jakby sie mialo zatrzaskowe geje. Mozna spokojnie chodzic i nic sie nie rozwala/rozkleja, a uzywam juz II sezon. Ja kupilem za 200 (i to nie problem kupic w takiej cenie) wiec idealnie sie wpasowuja w Twoj budzet:) Uwaga! na starsze modele (bez klapki na sznurowki) bo podeszwa na piecie sie zapada...
Pozdrawiam