odchudzanie kół
odchudzanie kół
Witam. Na czym najlepiej zbić wagę w kołach? na samej obręczy, oponie, dętkach? Jeśli na obręczy, to czy ktoś zna obręcz wysokości Double Tracka 24", lecz lżejszą i podobnie wytrzymałą? Jeśli na oponach/dętkach, to K-Rady, czy coś innego? Pozdrawiam.
gg# 3594350
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
no co ty ja to single tracka nie polecam i to nawet na przod, chyba ze jakies pseudo xc bedziesz na tym smigal;] bo single track dlogo nie pociagnie bez roznicy czy z amorem czy bez , poprostu kwestia czasu,te kola to do streetu pewnie? s type bedzie lepszy wyborem niz to dt co masz nie zbijesz na wadze duzo ale zawsze troche, na oponie tez mozna oszczedzic sporo, na obreczach nie warto zbyt oszczedzac:P
emhyr pisze:no co ty ja to single tracka nie polecam i to nawet na przod, chyba ze jakies pseudo xc bedziesz na tym smigal;] bo single track dlogo nie pociagnie bez roznicy czy z amorem czy bez , poprostu kwestia czasu,te kola to do streetu pewnie? s type bedzie lepszy wyborem niz to dt co masz nie zbijesz na wadze duzo ale zawsze troche, na oponie tez mozna oszczedzic sporo, na obreczach nie warto zbyt oszczedzac:P
tt są dla ludzi jezdzacych technicznie. wiadomo ze przez to ze lekkie sa latwe do rozjebania.
lej na mÓr!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Jeżeli chciałbyś się pozbyć hookwormów (a trochę
ważą) to pisz na gg 9633312, myśle że na oponach dużo zbijesz przy zmianie na table topy (waga opony niecałe 600gr przy hookach ważących ponad kilogram) możesz też zbić na obręczach ja mam single tracka na przodzie i mi się trzyma, w przeciwieństwie do dj 2 który pęka a tak samo długo ich używam. Pozdro
ważą) to pisz na gg 9633312, myśle że na oponach dużo zbijesz przy zmianie na table topy (waga opony niecałe 600gr przy hookach ważących ponad kilogram) możesz też zbić na obręczach ja mam single tracka na przodzie i mi się trzyma, w przeciwieństwie do dj 2 który pęka a tak samo długo ich używam. Pozdro