kross
nie no zgłupiałem czy słowa "aha" jest potwierdzeniem mojego posta czy nie bo nie wiem ?bo jak tak to musisz mieć korbe na hovitzera ! i jak jej nie rozwalić pilnuj po prostu żeby była dokręcona na maxa i przed założeniem nasmaruj oś isis i gwinty w śrubie mocującej (łatwiej zejdzie ) i na maxa dokręć !
niewiem czemu sie tak stało z tą korbą ale kolega mi powiedział że tak rozwalił swoją i myśle że dlatego.......ale sam niewiem zawsze korba była dokręcona i nigdy mi sie niepoluzowała sam niewiem co to mogło być najwyżej kupie nową tylko najbardziej mi szkoda tak pięnej pogody bo rower bedzie tam stał w tym serwisie......... ;(
Sprzedam koło na Dm 24 i piaście Joy Tech
Nie uznaja
Z tego powodu ze jest to uszkodzenie powstałe w wyniku twojego zaniedbania. Poniewaz nie sprawdzales na bierzaco czy korba jest dokrecona itd. A to jest twoj zakichany biznes zeby to sprawdzac ... szczegolnie ze nie stało sie to 2 dni po kupnie. WIEC jest to wada mechaniczna z twojej nie uwagi
Pozdrawiam
PS w kazdej gwarze pisze ze wszystkie sprawy srubowe sa na twojej glowie albo serwisu jak wolisz płacic :)
Ps 2 robie w sklepie i wiele razy slyszalem zawsze byla dokrecona :) a to wiesz jaka prawda moze sie myle w twoim przypadku ale.... 99,9% ze na gwarze udowodnia ze to z twojej winy :(
Z tego powodu ze jest to uszkodzenie powstałe w wyniku twojego zaniedbania. Poniewaz nie sprawdzales na bierzaco czy korba jest dokrecona itd. A to jest twoj zakichany biznes zeby to sprawdzac ... szczegolnie ze nie stało sie to 2 dni po kupnie. WIEC jest to wada mechaniczna z twojej nie uwagi
Pozdrawiam
PS w kazdej gwarze pisze ze wszystkie sprawy srubowe sa na twojej glowie albo serwisu jak wolisz płacic :)
Ps 2 robie w sklepie i wiele razy slyszalem zawsze byla dokrecona :) a to wiesz jaka prawda moze sie myle w twoim przypadku ale.... 99,9% ze na gwarze udowodnia ze to z twojej winy :(
Powiem tak tak czy tak musiałbys oddac caly rower na gwarancje oni maja 14 dni na odpowiedz pozitiv or negativ jak sie nie wyrobia w 14 dniach musi byc reklamacja zalatwion pozytywnie. Ja watpie by bylo pozytywnie ale mozna sprobowac :)
W sklepie musza go przyjac nie maja innego prawa a po 2 zawsze otrzymasz opinie jakiegos speca z KROSSa od tego :P
Pozdrawiam
podobno strzelba nie naladowana raz na 6 lat wypali :) mysl pozytywnie :)
W sklepie musza go przyjac nie maja innego prawa a po 2 zawsze otrzymasz opinie jakiegos speca z KROSSa od tego :P
Pozdrawiam
podobno strzelba nie naladowana raz na 6 lat wypali :) mysl pozytywnie :)