Author A-Gang 24:00
Author A-Gang 24:00
http://www.velo.com.pl/rowery2006/mtbdirt/mtbdirt2.htm
Czy mozecie mi powiedzieć cvzy ten rower nadaje sie do: 4X dirtu i lekkiego downhillu?
Mam zamiar właśnie takie cuś kupić także piszcie co sądzicie o tym.
A może ktoś ma ten sprzęt.
Czy mozecie mi powiedzieć cvzy ten rower nadaje sie do: 4X dirtu i lekkiego downhillu?
Mam zamiar właśnie takie cuś kupić także piszcie co sądzicie o tym.
A może ktoś ma ten sprzęt.
They know what is what,
But they don't know what is what,
Stary wiesz co to jest dirt?
wiesz co to jest downhill?
a wiesz co to jest 4x?
Teraz pomysl okolo 1 minuty, co wymysliles?
A teraz powiem ci co ja wymyslilem sa to 3 w chu*j rozne dyscypliny, ten rower to sie do dirtu w sumie tylko nadaje choc nie jest jakis super, przy 4x dyskwalifikuje go - kola 24" i jak na 4x pewnie dosc znaczna waga, a jesli chodzi o downhill to... to juz w zadnym wypadku NIE!!!
wiesz co to jest downhill?
a wiesz co to jest 4x?
Teraz pomysl okolo 1 minuty, co wymysliles?
A teraz powiem ci co ja wymyslilem sa to 3 w chu*j rozne dyscypliny, ten rower to sie do dirtu w sumie tylko nadaje choc nie jest jakis super, przy 4x dyskwalifikuje go - kola 24" i jak na 4x pewnie dosc znaczna waga, a jesli chodzi o downhill to... to juz w zadnym wypadku NIE!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
80mm skoku,kółeczka 24 calowe i że niby to ma być do dh??? Czy ty wogóle wiesz co to dh??? Może Ci chodzi o dh Superligi:)
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

i co i musicie mnie tak potępiać?
Prosto ja sie spytałem i oczekuje na odpowiedź w miare kulturalną czy to może dla was za dużo.
I jestem noobem w rowerach ale chce to zmienić i chce żebyście mi pomogli.
No więc kieruje pytanie do grzeczniejszych osób o pokazanie mi roweru badź wytłumaczenie co rower powinien mieć na daną dyscypline.
Ja chce 4X i lekki dh
Prosto ja sie spytałem i oczekuje na odpowiedź w miare kulturalną czy to może dla was za dużo.
I jestem noobem w rowerach ale chce to zmienić i chce żebyście mi pomogli.
No więc kieruje pytanie do grzeczniejszych osób o pokazanie mi roweru badź wytłumaczenie co rower powinien mieć na daną dyscypline.
Ja chce 4X i lekki dh
They know what is what,