siemanko !! macie moze pojecie czy sa jakies sklepy albo cos nie wiem gdzie mozna kupic czesci zamienne do magury ? Bo tak wogole walnela mi srubka co jest przy tej fajce do zaciskania adaptera i chodzi mi o magure co pod v-brake sie montuje... pozdrawiam i mam nadzieje ze ktos cos napisze i wspomoze dozo
ooo słuchaj a mogl bys podac mi swoj nr gadu ? to bym Ci pokazal dokladnie albo na server zaraz wrzuce zeby upewnic sie czy o tym samym myslimy jak cos to mozna bylo by sie dogadac albo nie wiem na allegro bys wstawil ?
tak spoko ale tu jest wszystko o magurze ale gdzie moge dostac czesci zamienne do niej to nie ma. Stary ja mieszkam w dziurze gdzie nawet nik nie słyszale o magurze a servisanci to sa tacy swietni ze jak zostawilem im jezdzacy rower to po odebraniu juz wogole nie jezdzil :|
Huffy pisze:ooo słuchaj a mogl bys podac mi swoj nr gadu ? to bym Ci pokazal dokladnie albo na server zaraz wrzuce zeby upewnic sie czy o tym samym myslimy jak cos to mozna bylo by sie dogadac albo nie wiem na allegro bys wstawil ?
huffy czy ja wiem czy nieslyszeli?? w bp masz sporo trialowców którzy jezdza na tym gównie i mysle ze bez problemu by ci zalatwili.
no dobra moze i słyszeli troche przesadzam ale wszyscy maja na 4 bolce i uwierz mi jest z tym problem kazdy mi proponuje zebym nowa magurek kupil bez sensu
Huffy
chodzi ci o tą śrubkę co ma "elipsę" na końcu?? Zostało mi jeszcze troche szpeju z magury HS moze coś by się znalazło... teraz jestem w szkole to ci nie pomogę :)