MISTRZOSTWA EUROPY
-
- Kontakt:
A Ann Caroline dwa razy pierwsza.
I trasa downhill'u bardzo dobra moim zdaniem.
Najlepszy Polak w DH -> Jodko (15 miejsce)
W Juniorach -> Wincenciak -> 8 miejsce.
Strasznie mnie wkurzyło, że tyłu Francuzów, było nas podium. Nie lubię ich.
To tak na gorąco -> jutro więcej napiszę.
I trasa downhill'u bardzo dobra moim zdaniem.
Najlepszy Polak w DH -> Jodko (15 miejsce)
W Juniorach -> Wincenciak -> 8 miejsce.
Strasznie mnie wkurzyło, że tyłu Francuzów, było nas podium. Nie lubię ich.
To tak na gorąco -> jutro więcej napiszę.
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
no ma racje... co tu duzo gadac, kiedys juz byl temat o tym torze.. wielu czolowych zawodnikow sie w nim wypowiadalo... tor nie jest trudny technicznie, na nim trzeba miec tylko troche wprawy i psychiki dla niektorych... przykro mi ale nikt w Polsce nie potrafi zrobic dobrego toru do 4x... jedyna opcja to pogadac z Prokopem i za odpowiednia kwote zaproponowac mu zaprojektowanie takiego toru...
http://cosmos.pinkbike.com/
Mnie osobiście się tor podoba, ale nie jestem PROsem tylko cienkim amatorem, dlatego ta trasa jest dla mnie trudna i jest sporym wyzwaniem dla mojej psychiki. Skoro ja opanowałem ją jakotako po 2 dniach jazdy, to znaczy że dla czołówki Europy czy świata nie jest to najmniejszym problemem (co zresztą było widać na treningach).
Co do samych zawodów to podobały mi się zajebiście. Kapitalny poziom, jestem pod wrażeniem umiejętności tych gości, Organizacja nawet niezła jak na polskie warunki. Wkurzał mnie ten palant z PZKolu który stał na starcie i nie potrafił słowa powiedzieć po angielsku. No i trochę wieś z brakiem flag narodowych na dekoracji.
Co do samych zawodów to podobały mi się zajebiście. Kapitalny poziom, jestem pod wrażeniem umiejętności tych gości, Organizacja nawet niezła jak na polskie warunki. Wkurzał mnie ten palant z PZKolu który stał na starcie i nie potrafił słowa powiedzieć po angielsku. No i trochę wieś z brakiem flag narodowych na dekoracji.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
fajna sprawa z tą pierwszą prostą. nie ma bata, żebym ją przejechał. jush prędzej bym szczawianke skoczył. a poza tym to prokop wszystkich deklasował z wyjątkiem 1/2 finału gdzie wyprzedził kolesia w locie na szczawiance. to było coś. no i na pierwszym wyścigu (zresztą na reszcie tesh) była ZAJEBISTA muza.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
napisałem tak w drugim topicu o ME ale jeshcze raz to zrobie. zna ktoś tą laskę, której steve peat dał po zawodach dh kwiaty. macie do niej namiary(gg, miejsce zamieszkania) i czy ona w ogóle to polka jest?? miała tak z 16lat, była w granatowej czapeczce foxa wśród reporterów. wiem, że się o pierdoły pytam, ale żywo była ZAJEBISTA.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!