Kolo poszlo sie paść tzn obrecz.

JB
Kontakt:

Kolo poszlo sie paść tzn obrecz.

Post autor: JB »

Witam.
Moje kolo wyglada jak banan :P obrecz jest do wyrzucenia nie wiem co robic , piasta i szprychy nie ulegly zniszczeniu, mialem obrecz single tracka i teraz nie wiem czy kupowac nowa taka sama czy co? nie moge wsadzic innej bo dl szprych nie bedzie pasowala... co mam robic ? a z kasa nie stoje teraz za dobrze:)

pzdr
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

haha na bikeaction Ci nie pomogli to tutaj szukasz porady xD? jezu maan powiedz mi czego Ty oczekujesz :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
JB
Kontakt:

haha brawo... nastepny inteligenty, na bike~~ przynajmniej ktos cos pisze a nie takie glupoty jak ty ;x nie no spoko hah xd
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

szprychy i tak zmienic przydalo by sie bo pewnie swoje przeszly i sa naciagniete , wiec jednak licz sie z nieco wiekszym wydatkiem , moze tym razem doubletrack
www.mm-foto.pl
JB
Kontakt:

hmmm zastanawialem sie wlasnie nad double ale troche ciezkie to jest jak na przod:) a mam pussy+dj3 hmmm mam single tracka z tylu moze go wezme na przod a na tyle zapne double?:> mowie o obreczach :P
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

JB pisze:haha brawo... nastepny inteligenty, na bike~~ przynajmniej ktos cos pisze a nie takie glupoty jak ty ;x nie no spoko hah xd
Cholernie jesteś nie konkretny. Nie masz kasy i pytasz się nas co masz zrobić?
Sam piszesz, że nie możesz wsadzić innej obręczy to czego oczekajusz??

Przykre jest to co piszesz...
JB
Kontakt:

hmm nie no spokoo xD przynajmnie wookie85 cos mi poradzil za co thx . a tak btw to oczekiwalem na wasze porady ale widze ze nie za bardzo ich dostane ;s myslalem ze wymyslicie cos fajnego ;P
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

haha kto tu sie inteligencja popisal, lol :] jakie glupoty pisze? ja wlasnie nie widze sensu radzenia Ci czegokolwiek bo to co mozesz zrobic jest chyba oczywiste...
liczysz na pomysly
'zabierz koledze/siostrze/babci z roweru'
'oddam Ci swoje kolo'
etc?

wiesz, jest jeszcze patent zeby poszukac obreczy o podobnej wysokosci, co to by spzrychy spasowaly

spokeman google.pl i liczysz

moze dm24 jest niska i bedzie lepsza nizli st pewnie. moze dx32, tez jest niska z tego co pamietam?

ale sory takie rzeczy to chyba sie rozumieją same przez sie, czy trzeba o tym pisac :] ?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
szczerb_
Kontakt:

Post autor: szczerb_ »

śmieszna sprawa....obręcz jest do wyrzucenia i nie wiesz co robić? chcesz rady? prosze:
Musisz kupić obręcz i zapleść nowe koło. Najlepiej na nowych szprychach.

I teraz wmów nam, że tego nie wiedziałeś. Jak chcesz się czegoś dowiedzieć to zadaj jakieś sensowne pytanie. Wtedy znajdzie się tu wiele osób które będą chciały Ci pomóc.
bot przypominający na gg o klikaniu w pajacyka:
[url]http://www.pajacyk.no-ip.pl[/url]
ODPOWIEDZ