Kolo poszlo sie paść tzn obrecz.
Kolo poszlo sie paść tzn obrecz.
Witam.
Moje kolo wyglada jak banan :P obrecz jest do wyrzucenia nie wiem co robic , piasta i szprychy nie ulegly zniszczeniu, mialem obrecz single tracka i teraz nie wiem czy kupowac nowa taka sama czy co? nie moge wsadzic innej bo dl szprych nie bedzie pasowala... co mam robic ? a z kasa nie stoje teraz za dobrze:)
pzdr
Moje kolo wyglada jak banan :P obrecz jest do wyrzucenia nie wiem co robic , piasta i szprychy nie ulegly zniszczeniu, mialem obrecz single tracka i teraz nie wiem czy kupowac nowa taka sama czy co? nie moge wsadzic innej bo dl szprych nie bedzie pasowala... co mam robic ? a z kasa nie stoje teraz za dobrze:)
pzdr
Cholernie jesteś nie konkretny. Nie masz kasy i pytasz się nas co masz zrobić?JB pisze:haha brawo... nastepny inteligenty, na bike~~ przynajmniej ktos cos pisze a nie takie glupoty jak ty ;x nie no spoko hah xd
Sam piszesz, że nie możesz wsadzić innej obręczy to czego oczekajusz??
Przykre jest to co piszesz...
haha kto tu sie inteligencja popisal, lol :] jakie glupoty pisze? ja wlasnie nie widze sensu radzenia Ci czegokolwiek bo to co mozesz zrobic jest chyba oczywiste...
liczysz na pomysly
'zabierz koledze/siostrze/babci z roweru'
'oddam Ci swoje kolo'
etc?
wiesz, jest jeszcze patent zeby poszukac obreczy o podobnej wysokosci, co to by spzrychy spasowaly
spokeman google.pl i liczysz
moze dm24 jest niska i bedzie lepsza nizli st pewnie. moze dx32, tez jest niska z tego co pamietam?
ale sory takie rzeczy to chyba sie rozumieją same przez sie, czy trzeba o tym pisac :] ?
liczysz na pomysly
'zabierz koledze/siostrze/babci z roweru'
'oddam Ci swoje kolo'
etc?
wiesz, jest jeszcze patent zeby poszukac obreczy o podobnej wysokosci, co to by spzrychy spasowaly
spokeman google.pl i liczysz
moze dm24 jest niska i bedzie lepsza nizli st pewnie. moze dx32, tez jest niska z tego co pamietam?
ale sory takie rzeczy to chyba sie rozumieją same przez sie, czy trzeba o tym pisac :] ?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
śmieszna sprawa....obręcz jest do wyrzucenia i nie wiesz co robić? chcesz rady? prosze:
Musisz kupić obręcz i zapleść nowe koło. Najlepiej na nowych szprychach.
I teraz wmów nam, że tego nie wiedziałeś. Jak chcesz się czegoś dowiedzieć to zadaj jakieś sensowne pytanie. Wtedy znajdzie się tu wiele osób które będą chciały Ci pomóc.
Musisz kupić obręcz i zapleść nowe koło. Najlepiej na nowych szprychach.
I teraz wmów nam, że tego nie wiedziałeś. Jak chcesz się czegoś dowiedzieć to zadaj jakieś sensowne pytanie. Wtedy znajdzie się tu wiele osób które będą chciały Ci pomóc.
bot przypominający na gg o klikaniu w pajacyka:
[url]http://www.pajacyk.no-ip.pl[/url]
[url]http://www.pajacyk.no-ip.pl[/url]