Oczywiscie jak przystalo na nasze forum odpowiedz w **** zajebista. Typowi chodzilo czy jak bedzie dodupczal jakas kamiensita wyboista trasa i zalicza dropa. To czy przez nisko umieszczoyn srodek ciezkosci moze zachaczyc czy nie (nie wiem czy nisko czy nie bo nie jezdzilem) Ale np w sancie v10 wystepuje. Wiec moze niech mu pomoze ktos kto ma signa.
Gdyby tak bylo to myslisz ze kros taki bubel by wypuscil ? nie ma tak , oczywiscie os sie obnizy ale nadal zostaje sporo miejsca wiec nie ciskaj sie tak typ chyba sam by do teg doszedl ;]
PIERDOLICIE;] jak potluczeni wpierw nauczcie sie czytac 2. digi wystarczylo losq spytac:| tak mozna ja to zrobilem na zembatce 38 na schodach zawiecha sie zlozyla do konca i walnela o ostatniego schoda zembatka, myslisz ze dla zabawy zalozylem:P ten rockring? pozdro.
ale ty sobie chłopaku utrudniasz żywota.... pomysl głowką troszke, zakładając ze SIGN FR2 ma jak producent zakłada 140-160mm skoku wachacza to odejmij tąodległośc od osi suportu do podloża i masz jak znalazł odp na pytanie jak maxymalnie nisko moze dobić oś! niech bedzie to 160mm wiec raczej nie powinien Ci dobic bo raczej wyżej stoi maszyna :D natomiast druga strona medalu - cuda sie zdarzaja w szczegulności gdzy mamy do czynienia z Krossem, niezbyt doświadczonym w tej dziedzinie
p.s mam ten rowerek leciałem na płaskie z 2m dał rade