[Zabrze] Ustawki i miejscówki

gazela_bike
Kontakt:

Post autor: gazela_bike »

a no faktycznie nie ma juz posta bota;p no a ja bym mugł sie pisac na tą hpke do sniegu :)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

w ten weekend wilu z piotrkiem robia 1 podejscie do sniegu, ja na nastepny weekend dopiero bede miec komplet bika
michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

wilowi zycze powodzenia :D
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
luknoga
Kontakt:

Post autor: luknoga »

witam dzisiaj właśnie byłem na świerkolu!
błota nawet niema ale jest pełno powywalanych drzew!
Niestety ten wypad na świerkol nie będę miło wspominał
pękł mi łańcuch! <płacz>
----------Podziwiać należy czyny, a nie słowa----------
michal15
Kontakt:

no a ja musialem go ciągnąć przez połowe tej wsi na patyku ale zajechalismy hehe .. no ogółem to tam sam syf sie zrobil w tym parku :P wole swój :P ..... mozecie tam zrobic troszke poządków bo nieda sie jezdzic poządnie pozdro :P
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
quicksilver
Kontakt:

Post autor: quicksilver »

michal15 pisze:mozecie tam zrobic troszke poządków :P
jakoś ja tam jeździłem nawet jak było pełno błota :] jak chcesz porzadek to zamiataj z łopatą i rób. Czekam na bika do nast. weekendu i ruszam w trasę, w świerkolu sie coś porobi wkońcu bo burdel tam starszy od czasów kiedy ja + wilu _ ajz zrobiliśmy ściane-zreaktywowane krzesło
Świerkol Reactivation... In Progress...
luknoga
Kontakt:

Post autor: luknoga »

no jechac sie da ale jest duzo powywalanych dzew a te wszystkie hopki po scieszkach wymagają lekkiego odnowienia...
----------Podziwiać należy czyny, a nie słowa----------
michal15
Kontakt:

luknoga dokładnie :]
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
quicksilver
Kontakt:

luknoga pisze:no jechac sie da ale jest duzo powywalanych dzew a te wszystkie hopki po scieszkach wymagają lekkiego odnowienia...
nie dzew tylko drzew
nie scieszkach tylko ścieżkach

i chyba nie masz mi zamiaru mówić że skaczesz z tych 20cm hopeczek, wręcz hopuśinek ?
Ajz
Kontakt:

a wiec 2 stoliki są gotowe (temu drugiemu tylko poprawimy lądowanie bo sie rozmylo od deszczu) pierwszemu naprawic wybicie choc i tak jest ok, bo jak zwykle jakis zj***ny biker albo menel zbutowal wybicie, podobnie jak wybicie krzesla. Strat jednak poza wyzualnymi niema i wszystko skacze sie elegancko, jedyne co pozostalo to zrobic z feralnego step upa kicaja dropa i mozna robic minizawody na rozpoczecie sezonu :D

stoliki dla poczatkujacych bikerow ze wzgledu na bezpieczenstwo (dzis koles 1 raz skaczacy na biku dal rade calkiem fajnie latac maly stolik wiec spoko ;) a krzeslo rowniez lajtowe ze wzgledu na bardzo lagodny profil, lądowanie jest juz znacznie blizej niz pierwotnie (to wszystko z mysla o tych narzekających ze krzeslo jest straszne, duze, mroczne i inne farmazony), pozostaje je jedynie przedluzyc bo przy wiekszej szybkosci lata sie za ladowanie.

Dokonczenie dropa i dopieszczenie chopek planujemy ponownie w niedziele jak tydzien temu kiedy to zjawilo sie sporo osob, niestety lopaty byly tylko 3. Jesli wiecej osob zadeklaruje sie przyjechac w niedziele mozemy zalatwic wiecej lopat i zbudowac cos jeszcze lub zając się 3 chopą za stolikiem (i np. zrobic z drzewa wywalonego za nią kolejna chope)
Do zobaczenia!

btw prosze nie wypowiadac sie w temacie o swierkolu, wystarczy 1 temat o zabrzu ;)
mantel85
Kontakt:

Post autor: mantel85 »

Jak sie wychoruje do soboty to w niedziele będę na 100% jak nie to i tak bede ale z łopatologii nici :)
DIRT\____o?'o__/J\__/U\__/M\__/P\_________("(".(",))
Ajz
Kontakt:

mantel85 mozna porobic troche filmow, kumpel troche nam krecil wczoraj, jeszcze moglby nasz pointowy mistrz cos nakrecic i porobic zdjecia ;)
quicksilver
Kontakt:

AjzLamo mówisz o mnie ?
Ajz
Kontakt:

quicksilver nie

raczej kopiemy w sobote, bedzie lepsza pogoda :)
Ufik
Kontakt:

Post autor: Ufik »

to może znowu jakieś masowe kopanie? Teraz na miejscu jest dość dużo połamanych konarów i można to wykorzystać zanim zostanie rozkradzione.
ODPOWIEDZ