Pytanko.
Pytanko.
Hej mam pytanie czy mając amora na 1 cala idzie go przerobić na 1i 1/8(chodiz mi o wymiane rury sterowej)?? Trzeba miec chyba jakąś maszyne do wymienia rur sterowych, wiem że podobno u mnie ktos ma taką tylko niewiem czy idzie wymienic 1 calówke na 1 1/8??
stary ale jaki ty masz tego amora,pewnie jakis syf totalny jak na 1',a amory na 1,1/8' mozna kupic juz od 200zl (rst), mozna wymieniac rure sterowa ,ale to juz nie bedzie ta sama konstrukcja,jak chcesz wbic szersza rure w wezszy otwor to raz a dwa to takie rury nabija sie bodajze na zimno czy jakos tak,w kazdym razie nikt ci nie da gwarancji potem ze ci sie nie rozjebnie podczas jazdy,wiem cos o tym bo kumpel zlamal w blacku
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
Foghorn. Skad wiesz jaki gosc ma amor. Mam kumpla ktory smigal do tej pory na 12 letniej ramce whellera z cro-mo. Bo byla wpasna. Kupil psylo 2003 i wymienil rure sterowa na 1 calowa. W sklepie bez utraty gwarancji. Bo to nie jest taki wielki problem jak sie okazuje, w niektorych amorach. W rst tez masz na sruby. A teraz kupil ramke i zmienil z powrotem na 1,1/8 cala. W tym samym sklepie rowniez bez utraty gwary. Wiec sie da i nie ma z tym wiekszych problemow.
Wiec lepiej niech Dj gucio napisze co ma za amora to wtedy poradzimy :-)
Ale jezeli jest to stary amor to faktycznie sie nie oplaca. Bo pewnie za rure sterowa da wiecej niz on jest wart. No chyba ze ma psylo :-)
Wiec lepiej niech Dj gucio napisze co ma za amora to wtedy poradzimy :-)
Ale jezeli jest to stary amor to faktycznie sie nie oplaca. Bo pewnie za rure sterowa da wiecej niz on jest wart. No chyba ze ma psylo :-)