witam niedługo mam zamiar kupic jakis mostek i mój wybór padł na supermoto albo na Quark'a co waszym zdaniem bedzie lepsze?
moja kiera to mutha hucka a sprzecik bedzie uzywany w FR.
Quark jest strasznie drogi, wytrzymalosc podobna moze z lekka przewaga na supermoto ale nie jestem pewien, quark lzejszy. Pomysl czy bardziej zalezy ci na wytrzymalosci czy na niskiej wadze, bo za niska wage doplacasz te 40/50zl czy cos kolo tego.
To juz kwestia gustu :) Quark moze byc mniej wytrzymaly bo raczej tak zwanego klocka ciezko bedzie rozwalic. Mi osobiscie spodobal sie mostek Brave Machine monster :)
Powiedzcie mi czy kiedykolwiek widzieliście złamany mostek? Oczywiście mowa o sprzęcie do ekstremalnych zastosowań, nie o mostkach do szosówek używanych w dh...
Mostki... Zwłaszcza te DH itp sie kupuje patrząc na wygląd :| Przecież to i tak króciutka dźwignia i nie połamie się. Przewage moze mieć mostek na więcej śrub bo jakby sie jedna objechala to reszta wytrzyma. Kup ładniejszy według Ciebie ;)
Ja widaizlem zlamana Aboebe borle. Widzialem tez kilka popekanych tych przednich klapek no i wyrobione gwinty :) Wybierz taki ktory bedzie mial odpowiednia dlugosc i fajny wyglad :)