a jak nixon elite mw nie ma regulacji kompresji to może dobijac, czy automatycznie jest twardszy żeby nie trzeba bylo go już regulować ??? a jak zmniejsze skok na 115 mm to samoczynnie się utwardzi jak shermi czy będzie dobijał ? - pytanie chyba tylko dla uzytkowników nixona pzdr
maciek1005U czyl sie 180 z dwoch schodkow i robil to na wyciagnietym pike'u na 140mm i na dodatek nie dokonca umie 180 wiec ladawal bokiem =/ Wszystko by peklo.
www.miniurl.pl/ns_bitch-1989
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
Hmm a wiec moje zdanie jedno znaczne SHERMAN. Sam posiadam shermana flica + 05 i jest zajebisty jeżdżę na 110 i nic sie eni dzieje no miodzio ładnie pracuje no i wogole super. Pike pęka na podkowie a tu nie ma mowy o czymś takim nic sie nie popsuje raczej.
P.s. Możliwe ze będę potrzebował kasy lecz nie jest to pewne ale jeśli tak zmusiło by mnie to do sprzedaży czegoś z mojego bika wiec jakby ktoś był zainteresowany tym amorkiem to moje gg 8195863 (często niewidomy wiec jak coś zagadaj dogadamy sie)
Jak już ktoś tam wcześniej wspominał to Pike'i SL z rocznika 05 miały wade (jakieś otwory czy cuś) i faktycznie pękały na podkowie, po za tym pike'i zazwyczaj znoszą nawet całkiem ostre katowanie. Sam teraz szukam powoli sztućca i najchętniej wziąłbym rs Domaina, ale chyba nie będe miał tyle kasy i pewnie zanabęde Pike'a, chyba żebym trafił na jakąś inną fajną oferte typu sherman, albo coś.