grandapropaganda.com
grandapropaganda kupiła auto...więcej na www.grandapropaganda.com
-
- Kontakt:
wiosna z grandą!!! 23.03-masa krytyczna (impreza połączona z koncertami a także poprzedzona małym pokazem filmów)
01.04-wieczór filmowy, m.in. Earthed IV ... terminy narazie wstępne, ale bardzo prawdopodobne :] wkrótce większe info
oczywiście gorąco zapraszam!!
01.04-wieczór filmowy, m.in. Earthed IV ... terminy narazie wstępne, ale bardzo prawdopodobne :] wkrótce większe info
oczywiście gorąco zapraszam!!
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
no to zapraszamy na Gorączkę w Mieście czyli gorący, wiosenny weekend z grandąpropagandą. Zaczynamy 30 marca Masa(krą)rowerową. Start 18.00 Stary Rynek. Przed przejazdem zagra Samba(live) oraz każdy bedzie mógł dotknąć, polizać nasz GRANDOWOOZ który wchodzi w ostani etap pimpowania znaczy wymiany środka.
1 kwiecień to na poważnie typowy melanż w poznańskim Starym Kinie(ul. Nowowiejskiego 8)filmy różne począwszy od Eartheda IV,przez produkcje Ryysa, skończywszy... Biesiadowanie przy złocistym trunku w doborowym towarzystwie rozpoczynamy o godz.19.00 wjazd: 2 zeta
1 kwiecień to na poważnie typowy melanż w poznańskim Starym Kinie(ul. Nowowiejskiego 8)filmy różne począwszy od Eartheda IV,przez produkcje Ryysa, skończywszy... Biesiadowanie przy złocistym trunku w doborowym towarzystwie rozpoczynamy o godz.19.00 wjazd: 2 zeta
Ja mam, jesli ją pierzesz zgodnie z zaleceniem to znaczy ręcznie w 40 stopniach to nie ma raczej problemów, jesli w pralce na wiecej to nadruk zacznie sie psuć niestety, wszystko żależy od Ciebie :) ja mam ją ponad pół roku i nadruk jest cały, przeszła kilkanaście prań.
Ale wyślij maila na achterobale@interia.pl i sie dowiedz czy wogóle jeszcze jest rozmiar jaki Cię interesuje. Bo jak narazie nie robiliiśmy nowych dostaw, bo szykujemy coś nowego :)
Ale wyślij maila na achterobale@interia.pl i sie dowiedz czy wogóle jeszcze jest rozmiar jaki Cię interesuje. Bo jak narazie nie robiliiśmy nowych dostaw, bo szykujemy coś nowego :)
no to po weekendzie z grandą czyli tak zwaną gorączką w mieście.wchodzić na strone grandapropaganda.com gdzie mozna obczaic fotorelacje z piatkowej masy krytycznej,lada dzien wrzucimy klisze z pokazów filmów.
www.grandapropaganda.com
www.grandapropaganda.com