Drag na Słowacji???
Drag na Słowacji???
Siema! Mam pytanie czy drag na Słowacji może kosztować tyle samo co w Czechach?? Te panstawa leżą koło siebie to może jest szansa że bedzie taka sama cena?? Pozdro
A najbardziej mnie wkórwia jak jade pod wiatr!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ale była bardzo ciekawa rama full dwuzawiasowa, troche przypominająca ballistica, ale bardziej masywna, alu na 1 1/8 cala, z mocowaniem na tarcze, wymienny hak przerzutki.
Cena to na zł 600zl z damperem ballistic.
damper *******, ale fajna rama, zastanawiałem sie nad kupnem, bo za taką kase to okazja.
Cena to na zł 600zl z damperem ballistic.
damper *******, ale fajna rama, zastanawiałem sie nad kupnem, bo za taką kase to okazja.
przylaczam sie do temetu nie bede zakladal nowego. chodzi mi o rozne amortyzatory najlepiej gdyby byl to Santour DURO oczywiscie moje pytanie zmierza w kierunku ceny tego amortyzatora na slowacji o ile on tam w ogole bedzie osob ktore wiedza cos na ten temat bardzo prosil bym o odpisanie..z gory wielkie dzieki pzdr
-
- Kontakt:
do czech juz sie wlasciwie nie oplaca jezdzic, wiem bo czasami tam bywam
draga mozna wyrwac za jakies 480 zeta najtaniej to 440 i do tego trzeba doliczyc benzyne która na dzis kosztuje okolo 4 zł za litr wiec sie wogole nie oplaca,
wiadomoze ze niektore czesci są tansze ale to juz trzeba zadzwonic i sie dowiedziec a nie jechac na zwyca na czechy bo tam niby jest taniej,
oplacalo sie jechac do 1 maja ale teraz mamy UE wiec sie nie oplaca bo dgrag kosztuje tam 480 a ja sprzedaje o wiele taniej i nie trzeba wplacic za transport tyle
pozdr
draga mozna wyrwac za jakies 480 zeta najtaniej to 440 i do tego trzeba doliczyc benzyne która na dzis kosztuje okolo 4 zł za litr wiec sie wogole nie oplaca,
wiadomoze ze niektore czesci są tansze ale to juz trzeba zadzwonic i sie dowiedziec a nie jechac na zwyca na czechy bo tam niby jest taniej,
oplacalo sie jechac do 1 maja ale teraz mamy UE wiec sie nie oplaca bo dgrag kosztuje tam 480 a ja sprzedaje o wiele taniej i nie trzeba wplacic za transport tyle
pozdr
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)