Co za kretynizm...
-
- Kontakt:
Dobra moze troche przesadzilem ze slowem "kretynizm", ale niech nikt mi nie wmawia, ze ja tylko rozprawiam o rowerze i nic nie jezdze, bo po pierwsze wlasnie wrocilem z gor a po drugie rozjebal mi sie rowerek a po trzecie jestem chory (pierdolona klimatyzacja). Juz powiedzialem, ze kazdy ma rowerek jaki chce miec, albo na jaki go stac. Ten rower z Pinkbike'a wyglada fajnie, ma dobry osprzet, ale tak na serio to do czego on sluzy? Jak dla mnie nie ma sensu robic za taka kase rower, ktory ladnie wyglada. Poza tym, czy Hanover lezy w gorach? Oj chyba nie...
mnie rowerek sie podoba, koles moze jednak wiedzial co robi i o to mu chodzilo. chetnie bym sie na tym przejechal.
a to , ze ramka jest do xc to nie znaczy ze sie zaraz polamie, nrs ma zajebisty wachacz i geometrie, wiec nie widze przeszkod zeby se troche na takim czyms ostrzej pojedzic.
a to , ze ramka jest do xc to nie znaczy ze sie zaraz polamie, nrs ma zajebisty wachacz i geometrie, wiec nie widze przeszkod zeby se troche na takim czyms ostrzej pojedzic.
.:|GG 2767148|:.
-
- Kontakt:
[quote="FixXxeR"]lol
ja też mam ramke 19" a z przodu psylo SL na sztywną oś...
też mam bika do końca niesprecyzowanego....
ale co z tego...
ogólnie podoba mi się bike tego gościa....
może koleś jeździ w jakieś daleeeeeeeeeeeeeeeeeeekie trasy .... i skacze kolo domu..... :>
przeciez nie pojedziesz nigdzie na ramce 10 cali ;P[/quote]
Ty sie frajerze nie odzywaj bo ci morde przenicuje PIZDO
ja też mam ramke 19" a z przodu psylo SL na sztywną oś...
też mam bika do końca niesprecyzowanego....
ale co z tego...
ogólnie podoba mi się bike tego gościa....
może koleś jeździ w jakieś daleeeeeeeeeeeeeeeeeeekie trasy .... i skacze kolo domu..... :>
przeciez nie pojedziesz nigdzie na ramce 10 cali ;P[/quote]
Ty sie frajerze nie odzywaj bo ci morde przenicuje PIZDO
SHIT + SUXX = BTR !!!