GARY - oszust ?
GARY - oszust ?
http://dh-zone.com/forum/profile.php?mo ... file&u=368
tu jest profil Ale chyba na tym forum wszyscy znaja GARY'ego
Tekst jest kopiowany z innego forum aby Ow Pan Gary sie odezwal.
Prosze o NIE KASOWANIE TEMATU !!! NAWET JESLI GARY JEST ZNAJOMYM MODERATOROW BO OKAZAL SIE ZLODZIEJEM OSZUSTEM I BRZYDKO MOWIAC CHUJEM!!
"otoz sprawa wygląda tak, mojemu dobremu koledze [zelek.um] sławny GARY od obozów fr zrobił ogromną szkode, psychiczną i finansową. zelek mial pika, zamienil sie z garym za Shermana (na os 20mm) i dał jeszcze korbe deore z suprtem, wszystko było by fajnie gdyby nie kilka rzeczy... Gary wspominał ze byla wymieniana sterówka, okej... ale nie wspominal ze zrobił otwory w koronie i włozył w nie jakies imbusiki poucinane zeby sie sterówka krecila.... mackowi (zelkowi) rece opadły... ale cóz... i nadal wszystko bylo by.... moze nie ok, ale do wytrzymania.... gdyby nie to ze sterówka zaczela sie krecic... (pomijam to ze w srodku było namieszane mianowicie mialbyc skok stały a on jakimis domowymi sposobami zablokowal skok na najnizszej pozycji co negatywnie wplywalo na prace amora..)
zle? to dopiero pikuś...
maciek wkurwiony niezle chcial zwrot kasy... oczywiscie Gary sie wymigał, kazał wysłac amora... i wysłal, mial zrobic sterówke.. pomijam
ze gdy amor zostal wyslany, gary nie odbieral telefonu i zwlekał z wysyłką... ale wkoncu amor dotarł... hmm.. korona cała porysowana, nie bylo imbusików, byla nowa sterówka..
maciek był zadowolony, wszystko było ok, dla spokoju pod amorem lakierem do paznocki porobil kreseczki po sterówce i koronie. I SIE KURWA DALEJ KRĘCI DO ***** PANA.
mam juz dośc... osoba tak znana jak Gary spierdolił mojemu dobremu kumplowi, najlepszemu bikerowi w miescie, i czas i nerwy....
pisze to sam, nie z prosby macka czy cos... poprostu nie moge na to patrzec.
przepraszam za błedy, przeklenstwa, momentami brak ładu i składu, pisze w nerwach.
ja wiem ze maciek ma juz dosc, ja tez mam dosc patrzenia jak sie marnuje....
jednoczesnie mimo ze zareagowalem nerwowo chce rozwiązac to pokojowo....
=("
Odezwiesz sie i jakos to sprostujesz??
tu jest profil Ale chyba na tym forum wszyscy znaja GARY'ego
Tekst jest kopiowany z innego forum aby Ow Pan Gary sie odezwal.
Prosze o NIE KASOWANIE TEMATU !!! NAWET JESLI GARY JEST ZNAJOMYM MODERATOROW BO OKAZAL SIE ZLODZIEJEM OSZUSTEM I BRZYDKO MOWIAC CHUJEM!!
"otoz sprawa wygląda tak, mojemu dobremu koledze [zelek.um] sławny GARY od obozów fr zrobił ogromną szkode, psychiczną i finansową. zelek mial pika, zamienil sie z garym za Shermana (na os 20mm) i dał jeszcze korbe deore z suprtem, wszystko było by fajnie gdyby nie kilka rzeczy... Gary wspominał ze byla wymieniana sterówka, okej... ale nie wspominal ze zrobił otwory w koronie i włozył w nie jakies imbusiki poucinane zeby sie sterówka krecila.... mackowi (zelkowi) rece opadły... ale cóz... i nadal wszystko bylo by.... moze nie ok, ale do wytrzymania.... gdyby nie to ze sterówka zaczela sie krecic... (pomijam to ze w srodku było namieszane mianowicie mialbyc skok stały a on jakimis domowymi sposobami zablokowal skok na najnizszej pozycji co negatywnie wplywalo na prace amora..)
zle? to dopiero pikuś...
maciek wkurwiony niezle chcial zwrot kasy... oczywiscie Gary sie wymigał, kazał wysłac amora... i wysłal, mial zrobic sterówke.. pomijam
ze gdy amor zostal wyslany, gary nie odbieral telefonu i zwlekał z wysyłką... ale wkoncu amor dotarł... hmm.. korona cała porysowana, nie bylo imbusików, byla nowa sterówka..
maciek był zadowolony, wszystko było ok, dla spokoju pod amorem lakierem do paznocki porobil kreseczki po sterówce i koronie. I SIE KURWA DALEJ KRĘCI DO ***** PANA.
mam juz dośc... osoba tak znana jak Gary spierdolił mojemu dobremu kumplowi, najlepszemu bikerowi w miescie, i czas i nerwy....
pisze to sam, nie z prosby macka czy cos... poprostu nie moge na to patrzec.
przepraszam za błedy, przeklenstwa, momentami brak ładu i składu, pisze w nerwach.
ja wiem ze maciek ma juz dosc, ja tez mam dosc patrzenia jak sie marnuje....
jednoczesnie mimo ze zareagowalem nerwowo chce rozwiązac to pokojowo....
=("
Odezwiesz sie i jakos to sprostujesz??
www.miniurl.pl/ns_bitch-1989
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
-
- Kontakt:
a prze jaka forme zawarli umowe ?? przez alegro czy jak??
NO sprawa trudna...JA widze jedno wyjscie..zgłosic na policji przestepstwo...miałem podobny problem;/ zastrasz go policja czy allegor jezeli tak bała tranzakcja to zobaczysz..zmieknie po pewnym czasie...Nie odpusccie mu!!! takich sie powinno tempic i na zawsze wyrzucac z forum !!! nie roumiem jak mozna komus takie cos zrobi...Niestety taka polska ;/
NO sprawa trudna...JA widze jedno wyjscie..zgłosic na policji przestepstwo...miałem podobny problem;/ zastrasz go policja czy allegor jezeli tak bała tranzakcja to zobaczysz..zmieknie po pewnym czasie...Nie odpusccie mu!!! takich sie powinno tempic i na zawsze wyrzucac z forum !!! nie roumiem jak mozna komus takie cos zrobi...Niestety taka polska ;/
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
Wiec powiem tak dokladnie ten sam amortyzator kupil wczesniej kolega. Oczywiscie go oddal. Mowilem mu wtedy zeby zrobil rajban, ze pocisniemy gnoja bo nie mozna tak robic, ale on mowil, ze nie bo cos tam obiecal itp. Przy okazji stracil okolo 200 zl na dojazdy do Krakowa. Ja od siebie dodam, ze gary sprzedaje juz czesci na allegro z nieswoich kont poniewaz od niego nikt nie chce kupowac. Juz kilka osob sie nacielo i wiele mowi, ze ze sprzetem od niego zawsze sa problemy!
Ssij pento
-
- Kontakt:
witam,powiem tak ja jestem tym kolaga o ktorym mowil barszcz...wymienilem sie z garym za nowego dj2 cos mi niepasowalo...ale byl ladny to wzialem..przejechalem sie...i hehe masakra...dobijal z kraweznika...luzy na maxa...odrazu fon i bylem na drugi dzien w krk zeby sie wymienic..moge dodac ze wtedy niezrobilem nic bo pewna osoba mnie otot poprosila(kolega garego) dzieki niemu odzyskalem amora niemowiac juz o kasie na paliwo...z tego co czytam to poprostu zaluje ze wtedy niezapobieglem temu...no coz...jedyne co moge powiedziec to zrob wszystko eby odzyskac kase...a najlepiej jedz do krk do mud serwisu on tam siedzi non stop...i zalatw :evil:
Ride Agressive...Be Progressive...
-
- Kontakt:
nawet się gary nie wypowiedział i już z niego zrobiliście największego kryminaliste w polsce... ehhh szkoda słów, ale zawsze tak było... ktoś napisał że gościu jest oszustem i padają odrazu wrzuty na tą osobę albo takie teksty zapodał Method_Man. może jednak zanim go do końca zmieszacie z błotem dacie mu się wypowiedzieć ?
ja mam inna wersje co do tego dlaczego sprzedaje z innego konta-jego konto zostalo zablokowane.nick to orange222.z tego co pamietam mial tez drugie konto-kupilem od niego napinacz z tego drugiego konta.nicku pewien nie jestem,ale wydaje mi sie ze to vatera9... pomijam kwestie poruszane juz na tym forum,typu sprzedawanie tosy (tej pierwszej) w idealnym stanie,ale z wbiciami od dwupolki "ktore w niczym nie przeszkadzaly".
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
widze ze Gary ma paru obroncow, ale i tak to nic nie zmieni
na forum juz dawno temu byl dosc dlugi temat o tym kolesiu i wyszlo tam na jaw duzo przekretow jakie zrobil
sam osobiscie pamietam jak jakies 2-3 lata temu sprzedal DJ1, popekanego, pracowal koszmarnie i wogole mozna powiedziec ze byl zjeb***, no ale co sie dziwic jak skakal na nim z 4m na plaskie
tamta sprawe znalem dosc dobrze i amortyzator zostal zwrocony, kasa odzyskana (Gary nie mial wyjscia, bo sprzedal go kolesiowi z Krakowa, wiec szybka wycieczka i po sprawie)
potem tego DJ sprzedawal na allegro jako sprawnego i nie popekanego
na forum juz dawno temu byl dosc dlugi temat o tym kolesiu i wyszlo tam na jaw duzo przekretow jakie zrobil
sam osobiscie pamietam jak jakies 2-3 lata temu sprzedal DJ1, popekanego, pracowal koszmarnie i wogole mozna powiedziec ze byl zjeb***, no ale co sie dziwic jak skakal na nim z 4m na plaskie
tamta sprawe znalem dosc dobrze i amortyzator zostal zwrocony, kasa odzyskana (Gary nie mial wyjscia, bo sprzedal go kolesiowi z Krakowa, wiec szybka wycieczka i po sprawie)
potem tego DJ sprzedawal na allegro jako sprawnego i nie popekanego
Moze ja powiem kilka slow.
knypal jesli juz musiales wyreczac swojego kolege, to przynajmniej moglbys sie dokladniej dowiedziec jak wyglada cala sprawa..
Otoz pominales kilka bardzo istotnych faktow:
1. Przed transakcja kupujacy zostal poinformowany o tym, ze rura sterowa byla wymieniana
2. Wiedzial, ze regulacja skoku w amorku jest uszkodzona
3. Gdy dostal amora i troche na nim pojezdzil stwierdzil, ze nowa rura jest jednak kiepsko osadzona. W gre wchodzily 2 opcje: odmiana oraz naprawa. Bardziej odpowiadala mu naprawa, wiec odeslal amora do mnie, po czym ja usunalem problem (jak sie pozniej okazalo -a wlasciwie to dzisiaj, niestety tylko czesciowo) a nastepnie odeslalem amorka
4. Dzisiaj wieczorem gosc do mnie zadzwonil powiedzial, ze dostal amora, troche na nim pojezdzil i ze jednak problem dalej wystepuje. No i teraz bedziemy to zalatwiali tak, zeby wszystko bylo ok.
I teraz pytam - po co ten post i oczernianie mnie?? Twoj kolega zareklamowal amora, ja reklamacje przyjalem i zalatwiamy to tak, aby obie strony byly zadowolone.
Poza tym nie wamiaj mi, ze zwlekalem z wysylka, tylko zobacz sobie na stempel pocztowy z data nadania paczki... Nie zawinilem ja, ale poczta!!
knypal jesli juz musiales wyreczac swojego kolege, to przynajmniej moglbys sie dokladniej dowiedziec jak wyglada cala sprawa..
Otoz pominales kilka bardzo istotnych faktow:
1. Przed transakcja kupujacy zostal poinformowany o tym, ze rura sterowa byla wymieniana
2. Wiedzial, ze regulacja skoku w amorku jest uszkodzona
3. Gdy dostal amora i troche na nim pojezdzil stwierdzil, ze nowa rura jest jednak kiepsko osadzona. W gre wchodzily 2 opcje: odmiana oraz naprawa. Bardziej odpowiadala mu naprawa, wiec odeslal amora do mnie, po czym ja usunalem problem (jak sie pozniej okazalo -a wlasciwie to dzisiaj, niestety tylko czesciowo) a nastepnie odeslalem amorka
4. Dzisiaj wieczorem gosc do mnie zadzwonil powiedzial, ze dostal amora, troche na nim pojezdzil i ze jednak problem dalej wystepuje. No i teraz bedziemy to zalatwiali tak, zeby wszystko bylo ok.
I teraz pytam - po co ten post i oczernianie mnie?? Twoj kolega zareklamowal amora, ja reklamacje przyjalem i zalatwiamy to tak, aby obie strony byly zadowolone.
Poza tym nie wamiaj mi, ze zwlekalem z wysylka, tylko zobacz sobie na stempel pocztowy z data nadania paczki... Nie zawinilem ja, ale poczta!!
-
- Kontakt:
Bezsensu, brałem od garego amorka i nie było najmniejszego problemu, wszystko ok. Jakos nie wierze, ze mogłby cos takiego wykrecic :)
PS. Zalożycielu posta, jezeli juz jestes zirytowany, to bardzo prosze, nie przeklinaj i nie osadzaj, jak nie jestes pewien!
PS. Zalożycielu posta, jezeli juz jestes zirytowany, to bardzo prosze, nie przeklinaj i nie osadzaj, jak nie jestes pewien!
..::Freeride i Street rulez::..
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
Panie Gary:
mam tylko pytanko:
to Twoje konto?
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=286692
czy te 48 osób się po prostu pomyliło;] ?
albo tu?
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3708835
też zawieszone
masz jakieś niezawieszone konto, czy tylko koledzy za Ciebie sprzedają?
(vide http://www.allegro.pl/item172872827_del ... o_gwa.html)
mam tylko pytanko:
to Twoje konto?
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=286692
czy te 48 osób się po prostu pomyliło;] ?
albo tu?
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3708835
też zawieszone
masz jakieś niezawieszone konto, czy tylko koledzy za Ciebie sprzedają?
(vide http://www.allegro.pl/item172872827_del ... o_gwa.html)