GARY - oszust ?

Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

GARY jak sprzedawales tego amora scorpionowi to powiedziales, ze jest w idealnym stanie poza niedzialajaca regulacja skoku. Wiec nadal wieze bardziej knypalowi. Jest jedna rzecz nie mozesz sie poprostu przyznac, ze dojebales w tope? Kupiles rozjebany amor w usa i probujesz go sprzedac? Tylko przypomnij sobie jak zacznales i zbierales kase na sprzet. I wyobraz sobie, ze zbierales rok na wymarzony amor zeby jezdzic, a taki k**** jak ty sprzedaje Ci zjebanego amora i czekasz mase czasu, az Ci odda kase/naprawi amor itp. + pozniej czas zeby znalesc cos odpowiedniego. Ja np jestem pewien, ze od garego ngidy nic nie kupie i jako sprzedawce beda odradzac. Sry stary, ale sobie przysrales i w tej branzy sie spaliles. Pozdro.
Ssij pento
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

SeraaX :] kurde i ktos od niego kupuje?? wow podziw... ja sie boje kupowac od ludzi z 1-2 negatywami heh a 40!! To nie jest robienie od czasu do czasu kogos w CH*** tylko jeden wielki przekret :)
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

GARY pisze:Moze ja powiem kilka slow.

knypal jesli juz musiales wyreczac swojego kolege, to przynajmniej moglbys sie dokladniej dowiedziec jak wyglada cala sprawa..

Otoz pominales kilka bardzo istotnych faktow:
1. Przed transakcja kupujacy zostal poinformowany o tym, ze rura sterowa byla wymieniana
2. Wiedzial, ze regulacja skoku w amorku jest uszkodzona
3. Gdy dostal amora i troche na nim pojezdzil stwierdzil, ze nowa rura jest jednak kiepsko osadzona. W gre wchodzily 2 opcje: odmiana oraz naprawa. Bardziej odpowiadala mu naprawa, wiec odeslal amora do mnie, po czym ja usunalem problem (jak sie pozniej okazalo -a wlasciwie to dzisiaj, niestety tylko czesciowo) a nastepnie odeslalem amorka
4. Dzisiaj wieczorem gosc do mnie zadzwonil powiedzial, ze dostal amora, troche na nim pojezdzil i ze jednak problem dalej wystepuje. No i teraz bedziemy to zalatwiali tak, zeby wszystko bylo ok.

I teraz pytam - po co ten post i oczernianie mnie?? Twoj kolega zareklamowal amora, ja reklamacje przyjalem i zalatwiamy to tak, aby obie strony byly zadowolone.

Poza tym nie wamiaj mi, ze zwlekalem z wysylka, tylko zobacz sobie na stempel pocztowy z data nadania paczki... Nie zawinilem ja, ale poczta!!
po pierwsze! "1. Przed transakcja kupujacy zostal poinformowany o tym, ze rura sterowa byla wymieniana" wspomnialem, ale to ty poleciales w ***** z "imbusikami" a co do twojego punkty drugiego NIE ******* ZE NIBY MOZLIWA BYLA OPCJA ODMIANY BO MOWILES ZE PIKE SPRZEDANY... I CO ? I CO KURWA?

btw. ja zalozylem ten temat na BA, knypal powielił tutaj.

Gary, jak dla mnie czarno na bialym widac ze jestes chujem, aktualnie proboje namowic Maćka do sprowadzania sprawy na droge sądową.
http://www.jokejoke.prv.pl/
GARY
Kontakt:

Post autor: GARY »

Dodam, ze sprzedalem juz setki czesci i glownie sa to rzeczy sprowadzone na sprzedaz, na ktorych sam nie jezdzilem. To tez nie mam o nich wiedzy na wylot i od czasu do czasu moze sie zdarzyc, ze przeocze jakis mankament, ale wtedy zawsze staram sie to jakos wyjasnic i rozwiazac. Tak samo jest z tym shermanem, a koledzy sie chyba za bardzo pospieszyli..
[]_ ([]) []_
Kontakt:

jesteś żałosny, jak dla mnie to mogles sprzedac nawet siebie, nie masz kurwa wiedzy? i co **********? wiedziales ze sterówką było mieszane, widziales te ****** imbusiki.... SPRZEDALES KURWA TREFNY TOWAR, KŁAMIESZ, WYMIGUJESZ SIE, kłamiesz kurwa w zywe oczy "3. Gdy dostal amora i troche na nim pojezdzil stwierdzil, ze nowa rura jest jednak kiepsko osadzona. W gre wchodzily 2 opcje: odmiana oraz naprawa. Bardziej odpowiadala mu naprawa, wiec odeslal amora do mnie, po czym ja usunalem problem (jak sie pozniej okazalo -a wlasciwie to dzisiaj, niestety tylko czesciowo) a nastepnie odeslalem amorka" *****! nie proponowales odmiany!!!!

przykro mi ze wszystko zmierza ku zejscia na droge sądową....

brat dla brata chujem? =/
GARY
Kontakt:

kurwa znowu... kolejny obronca.. czemu nie wypowie sie sam kupujacy?? o imbusach tez byl poinformowany!! pike jest sprzedany TERAZ i RERAZ nie ma mozliwosci odmiany. poza tym jest to sprawa miedzy mna a nim i nie bede tego zalatwial przez zadnych posrednikow. dajcie sobie spokoj..
[]_ ([]) []_
Kontakt:

GÓWNO KURWA PRAWDA. wtedy tez mowiles ze pike sprzedany, i nic nie mowiles o imbusikach... co ty kurwa motasz?

posredniików? on poprostu nie ma siły z toba ostrzej dyskutowac, juz swoje odpierdoliłes.

i nie kolejny, tylko głowny a jak obrońca to tylko prawdy.
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

ScorpionBHT pisze:jedyne co moge powiedziec to zrob wszystko eby odzyskac kase...a najlepiej jedz do krk do mud serwisu on tam siedzi non stop...i zalatw :evil:

SZANOWY PANIE KOLEGO, CHCIALBYM ZAUWAZYC ZE GARY NIE PRACUJE W MUD-SERWISIE TYLKO W SERWISIE MUD-BROTHERS.PL

MUD-SERWIS JEST DZIALANOSCIA MOJą I MOJEGO KOLEGI MICHALA, PAN GARY NIE MA Z NIą NIC WSPOLNEGO. ANI ON ANI JEGO RZEKOME PRZEKRęTY.

CHCIALBYM PROSIC O NIE łACZENIE MUD-SERWIS Z OSOBą PANA GAREGO.

CHCIALBYM JESZCZE ZAZNACZYC, ZE GDYBYM WIEDZIAL ZE NAZWA SERWISU GAREGO, BEDZIE OMYLNIE BRANA ZA MUD-SERWIS NIGDY BYM NIE DOPUSCIL DO TEGO ABY JEGO SERWIS MIAL TAKą NAZWE.

PROSZę JESZCZE RAZ:

www.mud-serwis.com <- to jest strona mud-serwisu, mud-serwis znajduje się w Nowej Hucie na ulicy Kocmyrzowskiej. W chwili obecnej jest to serwis rowerowy, oraz dystrybutor KRK OCHRONA i ENDURO - uszczelki i łożyska, a w niedługim czasie (ok 2 tyg) także sklep rowerowy z rowerami firm Unibike, Kross i kilku innych.

www.mud-brothers.pl <- serwis pana Garego. Serwis rowerowo-narciarski.

Przepraszam za brak składni i błedy ple ple ple ... pisze to będąc w silnym stresie :)
GARY
Kontakt:

[]_ ([]) []_ daj sobie spokoj kolego, bo gowno wiesz o calej sprawie... poprosilem o wypowiedz i sporstowanie calej sytuacji osobe, ktorej faktycznie ona dotyczy. wiec teraz czekamy na posta..
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

GARY []_ ([]) []_ to wlasnie kupujacy...
Ssij pento
[]_ ([]) []_
Kontakt:

GARY gówno, to ty odjebales...

Sulring - jestem przyjacielem... kupującego? chyba bardziej poszkodowanego.
ScorpionBHT
Kontakt:

Post autor: ScorpionBHT »

motomysz sorry wielkie myslałeem ze ten serwis to wasz...alj jak tak to przepraszam!ja bylem osobiscie aby odzyskac swojego amorka...pozdrawiam..aha i o wszystkich wadacg pan gary wiedział bo po tym jak go wzialem odrazu mu napisalem co jest nietak oprocz tego co mowil,sorry wielkie jeszcze raz motomysz.Pozdrawiam.
p.s jak amor byl umnie to jeszcze mial zamalo oleju i zrombane uszczelki bo po wgieciu zostawal obwódka po oleju..czarnym... a taki byc niepowinien.
Ride Agressive...Be Progressive...
ScorpionBHT
Kontakt:

Post autor: ScorpionBHT »

aaa zapomnialem dodac pisal mi ze amor w stanie idealnym a golenie gorne porysowane+ dole pozamalowywane lakierem do paznokci...
Ride Agressive...Be Progressive...
[]_ ([]) []_
Kontakt:

GARY mowi ze sprostuje sprawe... a ja mam, tylko nadziejie ze maciek nie straci przez to kolejnych miesięcy, i nie bedzie to kolejna głupia zagrywka GAREGO.
GARY
Kontakt:

[]_ ([]) []_ W dalszym ciagu czekam az sam kupujacy cos napisze i rozwieje wszelkie watpliwosci.. W ogole nie rozumiem sensu tego tematu.. dzisiaj o 19:30 odebralem telefon, ze z amorem znowu jest cos nie tak.. O 20:30 doszlismy z kupujacym do pewnego consensusu, a chwile potem widze na dh-zonie posta oczerniajacego mnie zalozonego przez osobe ktorej nawet nie znam. Ja rozumiem ze wywlekanie tego wszystkiego na forum mialo by sens gdybym cala sprawe olal z gory na dol, ale ja przeciez staram sie to jakos zalatwic! Brak mi slow..
GARY
Kontakt:

ScorpionBHTPoza tym ty stary tez mi nie pitol, bo jak sie chciales zamieniac, to spotkalismy sie osobiscie - trzymales go w rekach i widziales co brales.. Nawet z gory umowilismy sie, ze do tygodnia bedzie mozliwosc zwrotu jak ci cos nie bedzie pasowalo!! Juz zapomniales??
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

motomyszłatwo sie pomylić skoro funkcjonujecie na jednej stronie internetowej
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

SeraaX w sumie to na jednym serwerze, pod dwiema domenami.
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

to jeszcze ja wprowadze sprostowanie takie male...

WWW.MUD-BROTHERS.COM - strona naszej krakowskiej grupy rowerowej

WWW.MUD-BROTHERS.PL - serwis rowerowo - narciarski pana Garego i tylko jego (reszta ekipy interesu nie prowadzi)

WWW.MUD-SERWIS.COM - zaprzyjazniony z ekipą MB serwis rowerowy + niebawem sklep pana Motomyszy
ODPOWIEDZ