Juz kupę czasu szukam dobrej obręczy przerabiałem juz wszystko od dartmoora po własnie SW i moje pytanie jest takie czy warto dać te 195 zł za te obręcz? Czy moze zaoszczędzić i kupić z S-type? Chodzi mi o opinie na jej temat.
greenman pisze:stype jest mega... lekki wytrzymaly :)
przecież sw też do kloców nie należy i jest równie wytrzymały jak s-type tylko cena ..... ale ja jakbym miał kase i do wyboru s-type i sw to wziąłbym sw ... no bo wiecie lans xD haha świruje bierz s-type a reszte kasy zostaw na coś innego.
konapike szukałem to znalazło mi tylko temat który sam zakładałem a dotyczył sklepu gdzie znajdę go najtaniej.... od ostatniego czasu wogóle nie uzywam tej calej szukajki bo ona o kant du.. rozbić....!!!
mczuszuno bo ja s-type jest taki dobry jak single wide to po co wydawac wiecej kasy na single wide?? po to zeby był lan$$$ !!!
Boze nie znosze lanserów !
Sulring mi tam duża waga za bardzo nie przeszkadza no chyba ze miał by to być Double Wide.
Chodzi mi poprostu o to co lepsze albo czy są w jakims tam stopniu porównywalne? A ten Anti Snakebite System sie jakoś sprawuje, mozna jezdzić z mniejszym ciśnieniem ?
stary na pewno sie opłaca single wide to jest masakra może s-type jest tańsze ale napewno mniej wytrzymałe do tego trzeba doda że sw ma anti snake bite system który ndziała ja mam tą obręcz i wiem co mowie