konapikeod siebie mówię że snejka jeszcze nie miałem na tych obręczach a ujeżdżam je już z roczek czyli sprawdza sie a watro tu dodać ze uczyłem sie na tych obręczach (a chyba sam wiesz jak wygląda nauka jazdy na rowerze wiesz jakieś [bunnyhop hmm co nie zawsze sie kończyło szczęśliwie pare razy sie wycedziło o kant krawężnika],czy tam downstairs ) i nic ale wiesz to tylko kilka przykładów. Lecz nie zapominaj że obręcz to nie wszystko każda obręcz ulegnie jeśli nie będzie mieć porządnych szprych.
XXXhm takie lekkie sprostowanie z tego co tu napisałeś to zajechałeś Piastę a nie obręcz ?
Double Wide
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
coaster SS nie mam pojęcia bo nigdy nie miałem tej obręczy u siebie. Miałem koło na na tej obręczy w ręce z piastą WIn Zip'a i powiem szcZerze że lekkie nie było. Podejżewam że będzie ważyć około 700gram, no chyba że kotoś ważył, bo zazwyczaj producenci troche zaniżają wagę. Ale powiem szczerze, że w porównaniu do ST sun rimsa wolałbym DM24 pomimo ok 50-60gram różnicy na niekożyśc DM 24. To jest tylko moje zdanie więc prosze mnie nie zjechać...
http://www.pinkbike.com/photo/1533355/
wiesz ja ci polecam szprychy Dt Champion czarne albo nie to juz od ciebie zależy czarne kosztuja 2 zł sztuka a zwykłe 1.20 tylko wiesz przy zakupie czarnych musisz uważać zeby ci w sklepie nie wcisneli jakiegoś szajsu pomalowanego na czarno bo tak robią przynajmnij umnie w mieście dlateg radził bym ci wziąść nie malowane a jeśli chcesz koniecznie czarne szprychy za nie duzo kasy to weź sobie machy 2 ale jak one na tyle będa sie sprawować to ci nie powiem bo nie wiem. Wiem onich tyle ze na przodzie dają rade i czymaja obrecz nie wyciagją sie a wiele razy spadłem na przednie kułko i jest ok ale nie sa tak dobre jak DT takze wybur należy do ciebie ;)
Edit: a powiedz co ci z piasty to szprychy łącza piaste z obręczą i to one nadaja sztywność obreczy
Edit: a powiedz co ci z piasty to szprychy łącza piaste z obręczą i to one nadaja sztywność obreczy