Eeeeeeee...??? Michał Kolbek

Majkel
Kontakt:

Post autor: Majkel »

Dobre pierdoly nie sa zle...
Bike Boardami rozpalam ognisko, nie ma dobrej gazety Freeridowej w polsce, niema zadnej!

Sprzedam Rower na V10 z Boxxerem, wszystko naprawde w idealnym stanie na amor jeszcze gwarancja. Wszystko kupione w Crazy Cranku. Calosc z bulem serca oddam za 10 tys.
gg 2957072
diabulus
Kontakt:

Eeeeeeee...??? Michał Kolbek

Post autor: diabulus »

Domesteo-zupełnie jak w Twoim opisie-tylko dodam że nie byłeś planowany, jesteś efektem zbyt dłubiego wiszenai w komdomie za okenem, jak już nie masz się do kogo przyczepić to idż i sie wytrzep może ci ciśnienie zejdzie i nie będzie się na twoje wodomuzgowie żucalo. Akurat widziałem w rużnych akcjach Kollbka i twierdze że do pięt mu nie dorastasz, nie twierdze że jest najlepszy, a to że jest gościem BB to dobrze zasłużył sobie nie darmo jest Mistrzem Polski. aA ty zapewne siedzisz w domku i żal dupe ściska że toi nie o tobie piszą,. Zadzwoń do Kollbka i powiedz mu otwarcie że jest cieńki i pościgaj się z nim.
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Ale mu wrzuta dałeś hahaa, a wracając do tematu robi ktoś wogóle bez trzymanki manuala który nie wygląda puszczenie kierownicy zaraz złapanie/wyjebka.....!?
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
Maszin
Kontakt:

Post autor: Maszin »

bikeboard jest dla mnie brukowcem, czesto czytalem tam teksty wyssane chyba z palca, tak jak tekst o manualu, hehe ci panowie stosuja jakies swoje zasady kryteriow
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=228943
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

diabulus z kad ty sie urwales palancie :/ widac ze nie wiesz o co nawet w tym topicu chodzi :|
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

diabulus idź w ogóle nie wiesz o co chodzi w temacie - czy ktos powiedzial tu ze nie umie jezdzic ? po za tym skad ty wiesz jak jezdzi Domestos ?

ale w tego Mistrza Świata w manualu to nikt chyba nie wieży :D to że jest mistrzem polski to niech sobie będzie ale wiedz że w polsce jest też wielu dobrych riderów którzy nie startują w zawodach bo robią to dla przyjemności a nie dla 1 miejsca
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

sorry ale w czasie woodstocku nie bylo mnie tutaj i nie wiedzialem ze odswiezyliscie ten temat :> diabulus szkoda mi slow ;D akurat kolbek na pewno jest ode mnie lepszy, nie wiem czy w manualu, ale co z tego, ze ja manuala katuje juz pol roku, rozkminiam akcje z 1,5 metra na manuala, bunny to manual, manual to 180, wszystko sie opiera na manualu, a najsmieszniejsze jest to, ze nie bylo nigdy mś w manualu, aha, i pozdro dla michala (kolbka of kors) :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

A ja wale Kolbka bo miał gorszy czas na ME na 4x niz kobiety:))
eeeeee.....rower...
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

wincent mial lepszy czas od niego...
ODPOWIEDZ