Cykloza - Odsłona Druga
Cykloza - Odsłona Druga
Cześć,
Film skończony i dostępny pod adresem z linka:
Cykloza - Odsłona druga
Wersja dla leniwych na google:
Cykloza - Odsłona druga - wersja streeming - UWAGA LICHA JAKOŚĆ OBRAZU W TEJ WERSJI !!!
Dane techniczne:
Codec: XviD MPEG-4 codec
Kilobits per second: 1182,800
Frames per second: 25,0000
Frame size: 512x288 pixels
waga: 161 MB
czas trwania: 17 min
MUZYKA:
Kawałki w kolejności tak jak lecą w Filmie:
Billy Talent - devil in a midnight mass
Billy Talent - red flag
LeningraD - Babubudu
Pointer Sisters - I'm So Excited
Bobby Mc Ferrin - Don't Worry Be Happy
Proszę o komentarze na temat filmu, a nie gustów muzycznych :-)
Miłego oglądania.
Pozdro.
Film skończony i dostępny pod adresem z linka:
Cykloza - Odsłona druga
Wersja dla leniwych na google:
Cykloza - Odsłona druga - wersja streeming - UWAGA LICHA JAKOŚĆ OBRAZU W TEJ WERSJI !!!
Dane techniczne:
Codec: XviD MPEG-4 codec
Kilobits per second: 1182,800
Frames per second: 25,0000
Frame size: 512x288 pixels
waga: 161 MB
czas trwania: 17 min
MUZYKA:
Kawałki w kolejności tak jak lecą w Filmie:
Billy Talent - devil in a midnight mass
Billy Talent - red flag
LeningraD - Babubudu
Pointer Sisters - I'm So Excited
Bobby Mc Ferrin - Don't Worry Be Happy
Proszę o komentarze na temat filmu, a nie gustów muzycznych :-)
Miłego oglądania.
Pozdro.
www.cykloza.pl
moje zdanie tywon już znasz :)
film poprostu WYPAS, przez duże W :)
super klimat, fajna muza itd. :D
edit: pozwolę na koniec posłużyć się cytatem z Gombrowicza:
"Koniec i bomba
Kto nie obejrzy ten trąba ;) "
ZASYSAĆ LUDZISKA :)
film poprostu WYPAS, przez duże W :)
super klimat, fajna muza itd. :D
edit: pozwolę na koniec posłużyć się cytatem z Gombrowicza:
"Koniec i bomba
Kto nie obejrzy ten trąba ;) "
ZASYSAĆ LUDZISKA :)
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
-
- Kontakt:
popierdam sudiego:/ zbyt malo cyklozy w cyklozie. CO do montazu trickow akcji jest ogromna poprawa. Ale klimatu juz nie ma:( jest inny ktory mnie tak sie bardzo nie podoba juz.sudi pisze: Lecz jak dla mnie pierwsza odsłona była lepsza :) Poprostu jak dla mnie naturalnie... chyba zbyt mało cyklozy w cyklozie :) Ale to moje zdanie...
Jednak wielkie gratulacje dla Tywonka za montaz filmu bo chociaz to nie cykloza 1 to ogladalo sie bardzo bardzo milusio! No i zlecialo mi jak z bicza strzelil.
Wiec ogolem polecam! Za film daje 8+/10 za to ze to juz nie ta sama cykloza ktora mnie tak urzekla.
PISSS
No cóż, robienie dwóch takich samych filmów ma niewielki sens, a może i ja się przez ten rok zmieniłem na tyle, że widać to po filmie. Rok to całkiem sporo czasu wbrew pozorom :-)
Osobiście uważam, że Cykloza 2 to film dojrzalszy od części pierwszej i może to właśnie o to chodzi z tą innością, która nawiasem mówiąc mnie osobiście cieszy.
Co do Cylozy 3, to jasne, że kręcenie się zapowiada, ale w tym roku jest plan na zrobienie czegoś z zupełnie innej beczki, co z tego wyjdzie zobaczymy.
Wszystkim dzięki za opnie :-)
Pozdr
Osobiście uważam, że Cykloza 2 to film dojrzalszy od części pierwszej i może to właśnie o to chodzi z tą innością, która nawiasem mówiąc mnie osobiście cieszy.
Co do Cylozy 3, to jasne, że kręcenie się zapowiada, ale w tym roku jest plan na zrobienie czegoś z zupełnie innej beczki, co z tego wyjdzie zobaczymy.
Wszystkim dzięki za opnie :-)
Pozdr
www.cykloza.pl
-
- moderator
- Kontakt:
Po trailerze spodziewalem sie czegos lepszego. Fajne ujecia, niezly montaz. Ale czuje niedosyt, czegos brakuje. Jakos tak bez klimatu. Bardzo duzy plus za jakosc. Chyba niezla kamere macie chlopaki ;)
Wogole to zrobiliscie nam zwale bo koncowke shpon coory tez zmontowalismy z don't worry be happy... Pewnie to zmienimy zeby nie było :P
Wogole to zrobiliscie nam zwale bo koncowke shpon coory tez zmontowalismy z don't worry be happy... Pewnie to zmienimy zeby nie było :P
Ja podobnie jak groochas spodziewałem sie czegoś lepszego po treailerze. Wszystko jest ok tylko własnie klimat jakiś nie taki ...:) Trudno mi to opisać bo film ma klimat ale jakiś taki inny niż sie spodziewałem. Może powiem tak : to taki film ( według mnie ), który bedzie można pooglądać z kumplami za kilka lat i sie pośmiac a nie żadna 'festiwalowa' produkcja, która ma wygrywac konkursy . Generalnie 8/10.
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
-
- Kontakt: